I bardzo dobrze - repatriantów ze wschodu możemy przyjmować, to tak samo Polacy. Co do brudasów arabskich - niech spadają, nikt nie wie, czy to nie kolesie zamachowcy.
Do Gochy - to są ludzie, których koleje historii rzuciły daleko od ojczyzny i należy im pomóc. Inna sprawa polscy pasożyci. Daj im mieszkanie, daj zasiłek, daj 500+, a pracować nie ma komu. Mi nikt nic nie dał, do wszystkiego musiałem dojść nauką i pracą. Jakoś nie robiłem w stronę państwa rumuńskiej pandy (pan da) i dobrze mi się żyje. Ty skoro jesteś na tym forum - masz kompa i internet, więc nie jest tak źle. Czas samemu wziąć się do pracy....
Nie ma zgody na przyjmowanie nikogo puki naszym obywatelom się nie zapewni warunków do godnego życia.Obserwujac to nasze władze dla obcych sa chojne a swoich w d... maja .Dosyć ściągania ukrainców i innych narodowości bo wszyscy zyją nanasz koszt.mNie stać nas na to .Dla przykładu gmina Wolbórz płaci za mieszkania które wynajmuje od prywatnych osób i zapewnia pracę obcym .Dosyc tego marnotrastwa dla naszych nie ma ale dla obcych sa pieniądze
Ale z was myślicie že jak ktoś ma kompa i internet to interneż nic więcej mu nie potrzeba proste chłopki
do Chemika i Lesina23
Ciekawe czy jak wywalą naszych kochanych rodaków z Wielkiej Brytanii którzy wyjechali tam niby za pracą a siedzą na socjalu i wrócą wszyscy do Polski to też powiecie że los ich rzucił daleko od kraju i teraz trzeba im wszystko pod nos podstawić. Ja nigdy nie miałam w życiu lekko i też sama do wszystkiego doszłam bo nie miałam nawet rodziny która by mi pomogła. Ale czasem bywa tak w życiu człowieka że się noga powinie i wylądujesz na dnie. Ja nie biorę zasiłku i 500+ też nie. A internet to rzeczywiście wielki mi luksus w XXI wieku!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!