Pomysł godny pochwały. Jest jednak lista mieszkań przeznaczonych do remontu dla repatriantów z adresami. Oby po przyjeździe nie trafili z deszczu pod rynnę!
Patriot to je...?. Najwyższe władze miasta bez problemu mogłyby ugościć repatriantów. Takie mają hacjendy, że aż włos na głowie się jeży i na dodatek co niektórzy mają mieszkania spółdzielcze, komunalne. Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
To bardzo ciekawe, że mieszkania dla repatriantów się znajdą a dla potrzebujących mieszkańców nie ma. Ja czekam na mieszkanie już piąty rok i z tego co widzę to poczekam jeszcze trochę bo mieszkania dla nich pójdą z tej samej puli. Ale że to "prawdziwsi" Polacy niż my to na liście na mieszkanie będą pierwsi. Nieważne że ktoś w garażu mieszka bo nie ma gdzie. Durny kraj i jeszcze durniejsze nasze miasto! Taka sprawiedliwość!
Zacny gest. Szkoda tylko, że w ten sposób trupa jakim jest PT nie da się reanimować
mieszkańcy Piotrkowa długie lata oczekują na jakiekolwiek mieszkania, nawet do remontu , a prezydent miłosciwie panujący 3 (trzecia) kadencję juz 10lat lekką ręką rozdaje co nie jego
Obywatel Piotrkowa jest w stanie sam zarobić sobie na mieszkanie, repatriant takiej szansy nie ma i trzeba go wesprzeć. A tak na marginesie, masz dwie ręce? To sobie na mieszkanie zapracuj. Durna to jest ta kolejka na mieszkanie - rozdęty socjal zniszczy każdy kraj.
Bardzo fajna akcja i więcej takich. Takich ludzi można przyjmować.
Do Gochy: Dlaczego mamy dawać jakimś darmozjadom leniom i nierobom darmowe mieszkania? Skoro stać cie na internet to zarób na swoje mieszkanie. Kur... co za ludzie dajcie mi za darmo, dlaczego tamci dostali a nie ja. Do roboty a nie mi się należy.
A może najpierw dajmy mieszkania naszym obywatelom? I może nie wszyscy się zgadzają na ich przyjęcie? Czemu władze P-kowa nie spytają sie najpierw mieszkańców?
Witam czytelników, moim skromnym zdaniem pomysł jak każdy inny dobry aby zaludnić te zaspane miasto, choć uważam ze po rozpoznaniu zasiedlenia osoby te szybko nas opuszczą choćby z powodu wysokości zarobków i rozwoju odwrotnego miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!