W poniedziałek, o godzinie 22.22, kiedy napisałaś o sprawie, byłem duchem i ciałem daleko poza Piotrkowem. Trudno przeczytać wszystko wstecz.
To sprawa przede wszystkim dla lokalnych mediów, które nie za bardzo wiedzą o czym pisać i gadać, co pokazywać.
Czy wysłałaś e-maile do redakcji Tygodnia Trybunalskiego, Ziemi Piotrkowskiej, Dziennika Łódzkiego, stacji Strefa FM, Łódzkich Wiadomości Dnia?
Pewnie ktoś od nich by się zjawił.
nie potrzeba nam emerytów Milicji Obywatelskiej,
Janie odejdź nie przeszkadzaj!
Szczególny cyrk to Pan Przemysław. Znam osobiście. Ten Pan przecież tylko na pieniądze patrzy. Nie ma czasu dla pacjentów, a co dopiero na radę miejską.
Marian Błaszczyński (specjalista chorób płuc, radny klubu "Razem dla Piotrkowa”), Magdalena Kwiecińska (internista, radna klubu “Razem dla Piotrkowa”), Przemysław Winiarski (internista, radny klubu “Razem dla Piotrkowa”), Marek Konieczko (radiolog, radny klubu "Rozwój i Gospodarność dla Piotrkowian"), Paweł Szcześniak (chirurg, radny klubu "Rozwój i Gospodarność dla Piotrkowian”)
kiedy lekarze poza tymi którzy posiadają własne gabinety mają czas na posiedzenia rady miasta ? Przecież pracują po 8h dziennie i dyżury za marne grosze i jeszcze mają czas na rade miasta ? dziwne.
Yyyy chyba pomyłka. Dlaczego piszesz marne grosze ?
Widziałem dziś nekrolog z nazwiskiem Marian Błaszczyński. Ale nie zgadzał się wiek - na nekrologu było napisane 81 lat.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!