Piotrków to ciemnota i zacofanie, starzy ludzie wybrali sobie ludzi gdziekolwiek indziej by ich nie wybrano. NP dyr. Szpitala Marek Konieczko, człowiek który mało że nic nie zrobił w poprzedniej kadencji- to pozamykał przychodnie już w listopadzie. Ale urządziwszy bibę-super imprezę z okazji swojego zwycięstwa w AGACIE. Zapraszając wszystkich pracowników którzy mu do d.... wchodzą. A jeszcze nie wiedzą jakie planuje redukcje pracowników.Następni cudotwórcy z listy nie lepsi. Dlaczego w innych miastach może być normalnie a w tym zaścianku jak w średniowieczu-żal waszej ciemnoty i nieświadomości. Każdy wie jacy są lekarze i co robią sobie z ludzi.Tylko na tej wsi jakoś jest to tolerowane.
Ludki, jak tak z innej beczki. Orientujecie się jak i czym najlepiej się dostać na ulicę logistyczną w Piotrkowie. DO tego centrum logistycznego, tyle, że przed 7 muszę tam być.A nie mam autka. CO tam jeżdzi? MZK 4 z tego co znalazłam, ale nie wiem czy się gdzieś tam w pobliżu zatrzymuje, a jakieś busy ? dajcie znac jak wiecie, proszę. Bardzo pilne!
Lekarze są takimi samymi mieszkańcami miasta jak inni. Czyli mogą kandydować. A ponieważ mają duże zaufanie społeczne (czy się komu podoba czy nie większe od innych zawodów) to sa wybierani. I nic w tym złego.
Ci wybrani do Rady Miasta na pewno bardziej będa dbali o sprawy miasta niż np. "młodzi przedsiębiorcy" (nie chcę wymieniać tu nazwisk).
Lekarze poszli do Rady miasta i teraz Piotrków potrzebuje lekarzy bo nie ma kto leczyć.
Lepsi byliby:
- właściciel sklepiku (z tandetnymi bluzkami)
- listonosz-doręczyciel (lubiany bardzo na osiedlu)
- sklepowa ze stoiska "Ryby i owoce morza" (cool babeczka!)
- kierownik dworca (miły nad wyraz pan)
- babka klozetowa z targowiska miejskiego (parzy kawę handlarzom)
- operator gąsiennicowego rozścielacza asfaltu
- szwaczka staników i fig (dokładna przy maszynie)
- pan Genek, ul. Starowarszawska przy Strawie (niegroźny)
- kominiarz (przewody dymowe, spalinowe i wentylacyjne)
- wróżka Gabriela (fachowo i niedrogo, także na telefon)
- strażnik służby więziennej (sumienny, dobroci wielkiej)
A przepraszam, operator kołowego rozścielacza asfaltu to niby jakiś gorszy jest?
Dlaczego gorszy? Przecież napisałem, że lepszy.
Potraficie komentować ale gdy człowiek potrzebuje wsparciaaaaaa nikt z obecnych na forum nie potrafi go udzielić....bohaterowie....nawet ty Piotrze ...mądrości w Tobie wiele wsparcia....zero,a potrzebowałam Twojej pomocy zaangażowania.....tak można polegać na ...Psy mają schronisko a ludzie potrzebujący pomocy....braku dachu nad głową....
No dobrze już, dobrze. Chciałaś ode mnie pomocy, zaangażowania, ale nie napisałaś, o jaką Ci pomoc chodzi, wsparcie - ale w jakiej sprawie? Kto potrzebuje dachu na głową, konkretnie. Tu pisz albo na priva.
Proszę Cię .... pisałam wczoraj....i co czy ktoś z forumowiczów przybył pod gabinet zacnego pana Kacperka..o godz,16..dziś...wszyscy macie gdzieś zwykłych obywateli..sensacji było mnóstwo,...ale nikogo zainteresowanego....i co w co mam teraz wierzyć...miłość,wierność,czy sprawiedliwość... Was to nic nie obchodzi....macie to w dupie....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!