metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mlody ~mlody (Gość)10.03.2020 23:52

skonczyłem tu podstawówkę, gimnazium i srednią, i nikogo z tych 3 szkół w Piotrkowie nie ma. Jak czytam o zawierzeniu miasta, jakichś różańcach i innych sprawach to mi sie robi smutno. Ludzie przeciez nie o to chodzi w pomaganiu innym. Trzeba sprawiac zeby zyło sie lepiej a nie żeby w swoim sumieniu było lepiej. Mozecie sobie robic pochody 100 razy w tygodniu ale nic to nie zmieni. Porażka.

131

Krótko i na temat ~Krótko i na temat (Gość)10.03.2020 15:59

65

gość ~gość (Gość)10.03.2020 13:43

To jest po prostu wstyd. A tak jak już ktoś pisał wcześniej kościołów u nas jest dostatek. Budują następny moloch na Polnej Aa oddziały zamykają. Tragedia.

319

Powinni się zgłosić do siedziby TVP ~Powinni się zgłosić do siedziby TVP (Gość)10.03.2020 15:46

Znacie bajkę o długopisie? Długo PiSie nie pociągniesz! A teraz żarty na bok - chorzy powinni się zgłosić do siedziby TVP. Jak to dobrze, że Piotrków został zawierzony panience przenajświętszej!!! Czuje się taki bezpieczny, dzięki Krzysztof.

2514

ręce mi opadają ~ręce mi opadają (Gość)11.03.2020 09:44

Ręce mi opadają jak patrzę na funkcjonowanie i zarządzanie tym miastem porównując nasze miasto do innych miast. Gdzie się zgłaszać w przypadku podejrzenia zakażenia? To trzeba by było zapytać dyrektora szpitala Pana Konieczkę. Dlaczego nie ma w Piotrkowie szpitala zakaźnego? W Radomsku jest w Tomaszowie jest a Piotrków co? Gdzie mamy się zgłaszać jakby coś się działo? Do Pana Konieczko do domu przyjdziemy na kwarantannę.

121

adamo ~adamo (Gość)10.03.2020 13:05

Ale za to kościołów to u nas dostatek!

408

gość ~gość (Gość)11.03.2020 12:01

To miasto mnie nigdy nie przestanie zaskakiwac. Najpiwrw zlikwidowali odzial zakazny a ptem zawierzyli miasto matce boskiej. Ciekawe czy to było dzialanie zamierzone haha brak słów do tego miasta.

182

gość123 ~gość123 (Gość)11.03.2020 12:42

"W Piotrkowie Trybunalskim w żadnym ze szpitali" dlaczego w liczbie mnogiej, od zeszłego roku mamy jeden stary szpital budowany w latach 60 przez 15lat, a o tym że zlikwidowali oddział zakaźny wspominałem niejednokrotnie.

70

gość 5 ~gość 5 (Gość)11.03.2020 12:47

W razie epidemii w Piotrkowie mamy jeden szpital i mediatekę.

41

Nutka ironii ~Nutka ironii (Gość)10.03.2020 21:31

Od kilku tygodni zauważalna jest koronawirusowa paranoja. Przecież to tak naprawdę pochodna grypy, a ludzie zachowują się jakby to było skażenie po wybuchu elektrowni jądrowej....

911

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat