"W Piotrkowie Trybunalskim w żadnym ze szpitali" dlaczego w liczbie mnogiej, od zeszłego roku mamy jeden stary szpital budowany w latach 60 przez 15lat, a o tym że zlikwidowali oddział zakaźny wspominałem niejednokrotnie.
To miasto mnie nigdy nie przestanie zaskakiwac. Najpiwrw zlikwidowali odzial zakazny a ptem zawierzyli miasto matce boskiej. Ciekawe czy to było dzialanie zamierzone haha brak słów do tego miasta.
Ręce mi opadają jak patrzę na funkcjonowanie i zarządzanie tym miastem porównując nasze miasto do innych miast. Gdzie się zgłaszać w przypadku podejrzenia zakażenia? To trzeba by było zapytać dyrektora szpitala Pana Konieczkę. Dlaczego nie ma w Piotrkowie szpitala zakaźnego? W Radomsku jest w Tomaszowie jest a Piotrków co? Gdzie mamy się zgłaszać jakby coś się działo? Do Pana Konieczko do domu przyjdziemy na kwarantannę.
Znacie bajkę o długopisie? Długo PiSie nie pociągniesz! A teraz żarty na bok - chorzy powinni się zgłosić do siedziby TVP. Jak to dobrze, że Piotrków został zawierzony panience przenajświętszej!!! Czuje się taki bezpieczny, dzięki Krzysztof.
To jest po prostu wstyd. A tak jak już ktoś pisał wcześniej kościołów u nas jest dostatek. Budują następny moloch na Polnej Aa oddziały zamykają. Tragedia.
skonczyłem tu podstawówkę, gimnazium i srednią, i nikogo z tych 3 szkół w Piotrkowie nie ma. Jak czytam o zawierzeniu miasta, jakichś różańcach i innych sprawach to mi sie robi smutno. Ludzie przeciez nie o to chodzi w pomaganiu innym. Trzeba sprawiac zeby zyło sie lepiej a nie żeby w swoim sumieniu było lepiej. Mozecie sobie robic pochody 100 razy w tygodniu ale nic to nie zmieni. Porażka.
Księże proboszczu a czy nasz kościół jest przygotowany na coronovirusa?
-tak
-a w jaki sposób
-dokupiłem hektar cmentarza
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!