Dawać ....dawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~NiKiEL - też czytałem takie stwierdzenie na portalu w Bełchatowie. Jednak po krótkiej analizie stwierdziłem (nie tylko ja), że to działanie pijarowe innych miast. Jeśli się taki ferment "zasieje" to nieraz można uzyskać efekt, że ludzie zniechęcą się do głosowania na swoje miasto, a w efekcie KoNkUrEnCja zdobędzie więcej głosów.
RADOMSKO PO RAZ KOLEJNY PROSI O GŁOSY PIOTRKOWIAN.ODWDZIĘCZAMY SIĘ OD SAMEGO POCZATKU I GŁOSUJEMY NA WASZE MIASTO.wSPÓLNIE ZNAJDZIEMY SIĘ NA PLANSZY.PAMIĘTAMY CODZIENNIE ODDAĆ DWA GŁOSY JEDEN NA RADOMSKO,DRUGI NA PIOTRKÓW.POZDRAWIAMY I DZIEKUJEMY
A ja jestem z Bełchatowa i głpsuję...wiadomo i na Piotrków. Na tych co mają szansę zaistnieć.
Na dzień dzisiejszy jesteśmy zaraz za Łodzią (na 18 miejscu). Jeszcze trochę głosów i możemy spać spokojnie, że "wejdziemy" - - zobacz i zagłosuj!
a to miasto przed nami te Choojnice, to nie przypadkiem taki prezio stamtąd czasem nie pochodzi?? XD
radomsko głosuje na piotrków,liczymy na wzajemnosc i glosy na radomsko.pozdrawiamy i do zobaczenia na planszy.GŁOWNE MIASTO-PIOTRKÓW,DZIKA KARTA-RADOMSKO.GŁOSUJ JUZ DZIS
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!