Ale Koles mnie nazwał "Camiranga" ahahahaha.
Jasne że możemy kupić na spókę,łaj not
Wodnik,jak tam Insomnia?
A wpadłem na troche,ale ciebie nie był:P
Taaa,ehe.Skąd możesz wiedzieć
Patrzyłem na usta:P
A ja kupię Concordię i ją zlikwiduję:)!!! (zostawię tylko młodzież).
Karalne kolego,karalne!!!
Markpio o czym tu mówić. Pamiętasz jak wszystkim uparcie wyskakiwała reklama balu mistrzów sportu w Piotrkowie? Za chwilę temat Monopoly zniknie z pierwszej dziesiątki tematów i ludzie zapomną. Bo bal mistrzów sportu był ważniejszy niż promowanie Piotrkowa w kraju. Zresztą widziałeś jacy sportowcy się tam bawili. Dla władz miasta ważniejsze są ciepłe posadki i kolejne miejsca pracy dla swoich ludzi w urzędzie niż promocja Piotrkowa. Na stronie piotrkow.pl też nie znalazłem, żadnej "krzykliwej" reklamy dotyczącej Monopoly. A informacja o tym już po mału zsuwa się coraz niżej wśród innych informacji. Zasada jest taka: "tisze budjesz dalsze jedjesz". Po co magistratowi taki rozgłos, jeszcze nie daj Boże ktoś z NIKu by się czegoś czepił i co by wtedy było.
Teraz Polska w monopoly się będzie się grać już nie długo :D
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9139943,Radio_i_TV_w_Trypolisie_spladrowane__Rewolta_w_Libii_.html
Hmmy, wśród DZIKICH KART Bełchatów na pierwszym, trochę wstyd gdyby oni znaleźli się na MONOPOLY, a nie my. Zresztą...:(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!