Ludzie ogarnijcie się.To że wypiją po puszce piwa na koniec gimnazjum w formie toastu to trzeba ich od razu karać?Może w sylwestra jak wypiją lampkę szampana też będziecie ich ścigać?W końcu na tym zdjęciu nie chleją wódki ani nie wciągają fety więc nie wiem o co taki krzyk.
Inna sprawa że dawanie takich zdjęć na portale społecznościowe w celu pokazania jaki to ja jestem dorosły jest już trochę żenujące..
Szkoda że już po Juwenaliach ja najbardziej usmiałam się na tej paradzie i tych przebraniach , szkoda że już na samych koncertach nie było już tak wesoło, Młodzież na zabawy do pzredszkola a nie studentom przeszkadzać, pałetają się w kółko te karakanki , za rok oczekuję zmian
Fatal czy Ciebie Pan Bóg opuścił ??? co ci szkodzą gimnazjaliści - pewnie sam nie raz piłeś piwsko w jakiejś bramie ha ha !!!
A może Fatal ma poprostu wszyty esperal i zazdrości,Juwenalia powinny być otwarte dla wszystkich , byle tylko nie być za bardzo w stanie wskazującym bo to też lipna zabawa
Tyle tylko, że jak podejrzewam wtedy gdy On pił to piwko w bramie miał pełne spodnie strachu, a dziś gimnazjaliści i inni młodsi piją dla szpanu bo trzeba se pokazać. Dziś picie piwa przez młodzież to takie samo odczucie jak puścić z dymkiem fajkę przez dorosłego od tak sobie.
Mnie dla przykładu ojciec wychował w ten oto sposób zawsze mi powtarzał "pić możesz ja ci nie bronię ale tylko ze mną/w mojej obecności ale jak cię zobaczę, że pijesz gdzieś bez mojej wiedzy to ci z d... nogi powyrywam !!!" Szczerze bardzo to na mnie działało i do dziś wspominał to jako dobrą radę wychowawczą.
Koncert zabili mi żółwia zajebisty , gdyby nie młodsi i starsi to maturzystów by tam było z 10 i co by sobie te zespoły pomyślały ?
Fatal: mam twoje IP kompa i zastanawiam sie czy nie isc z tym na policje. to sa prywatne zdjecia i nie masz prawa ich wystawiac...
Idź. Ciekawe, komu większych problemów narobisz? Sprzedaż alkoholu nieletnim to przestępstwo, a naruszenie prywatności to raczej wykroczenie, które, o ile się nie mylę jest dopuszczalne w celu ujawnienia przestępstwa.
Pewnie jesteś jednym z osobników, którzy nie zabraliby pijanemu kierowcy kluczyków od samochodu, żeby uniemożliwić mu jazdę po pijaku, bo to mogłoby naruszyć jego prywatność.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!