metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Drake ~Drake (Gość)08.05.2010 14:33

Ludzie ogarnijcie się.To że wypiją po puszce piwa na koniec gimnazjum w formie toastu to trzeba ich od razu karać?Może w sylwestra jak wypiją lampkę szampana też będziecie ich ścigać?W końcu na tym zdjęciu nie chleją wódki ani nie wciągają fety więc nie wiem o co taki krzyk.
Inna sprawa że dawanie takich zdjęć na portale społecznościowe w celu pokazania jaki to ja jestem dorosły jest już trochę żenujące..

00

summer1969 ~summer1969 (Gość)08.05.2010 14:59

Szkoda że już po Juwenaliach ja najbardziej usmiałam się na tej paradzie i tych przebraniach , szkoda że już na samych koncertach nie było już tak wesoło, Młodzież na zabawy do pzredszkola a nie studentom przeszkadzać, pałetają się w kółko te karakanki , za rok oczekuję zmian

00

:):):):):):) ~:):):):):):) (Gość)08.05.2010 16:18

Fatal czy Ciebie Pan Bóg opuścił ??? co ci szkodzą gimnazjaliści - pewnie sam nie raz piłeś piwsko w jakiejś bramie ha ha !!!

00

Mycha z Dzielnej ~Mycha z Dzielnej (Gość)08.05.2010 17:30

A może Fatal ma poprostu wszyty esperal i zazdrości,Juwenalia powinny być otwarte dla wszystkich , byle tylko nie być za bardzo w stanie wskazującym bo to też lipna zabawa

00

klet ~klet (Gość)08.05.2010 18:11

"))))))" napisał(a):
Fatal czy Ciebie Pan Bóg opuścił ??? co ci szkodzą gimnazjaliści - pewnie sam nie raz piłeś piwsko w jakiejś bramie ha ha !!!

Tyle tylko, że jak podejrzewam wtedy gdy On pił to piwko w bramie miał pełne spodnie strachu, a dziś gimnazjaliści i inni młodsi piją dla szpanu bo trzeba se pokazać. Dziś picie piwa przez młodzież to takie samo odczucie jak puścić z dymkiem fajkę przez dorosłego od tak sobie.
Mnie dla przykładu ojciec wychował w ten oto sposób zawsze mi powtarzał "pić możesz ja ci nie bronię ale tylko ze mną/w mojej obecności ale jak cię zobaczę, że pijesz gdzieś bez mojej wiedzy to ci z d... nogi powyrywam !!!" Szczerze bardzo to na mnie działało i do dziś wspominał to jako dobrą radę wychowawczą.

00

aaaa ~aaaa (Gość)08.05.2010 19:27

Koncert zabili mi żółwia zajebisty , gdyby nie młodsi i starsi to maturzystów by tam było z 10 i co by sobie te zespoły pomyślały ?

00

twisty ~twisty (Gość)08.05.2010 19:57

Fatal: mam twoje IP kompa i zastanawiam sie czy nie isc z tym na policje. to sa prywatne zdjecia i nie masz prawa ich wystawiac...

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)08.05.2010 20:35

Te Juwenalia to porażka!

00

one_time ~one_time (Gość)08.05.2010 21:08

juwenalia :D byly super !!!
;* co ty gadasz arti2811? (:

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga08.05.2010 21:18

"twisty" napisał(a):
Fatal: mam twoje IP kompa i zastanawiam sie czy nie isc z tym na policje. to sa prywatne zdjecia i nie masz prawa ich wystawiac...

Idź. Ciekawe, komu większych problemów narobisz? Sprzedaż alkoholu nieletnim to przestępstwo, a naruszenie prywatności to raczej wykroczenie, które, o ile się nie mylę jest dopuszczalne w celu ujawnienia przestępstwa.
Pewnie jesteś jednym z osobników, którzy nie zabraliby pijanemu kierowcy kluczyków od samochodu, żeby uniemożliwić mu jazdę po pijaku, bo to mogłoby naruszyć jego prywatność.

Komentarz był edytowany przez autora: 08.05.2010 21:19

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat