[cytat="Fatal"]Chodzi mi o to, że niektóre rzeczy nie przystojną w pewnym wieku. Tak dzisiaj świętują w Piotrkowie gimnazjaliści po egzaminie
Ładna ta blondyneczka ^^
Pochód był jak marzenie, mi najlepiej podobał się ten kolega który za banana robił,pogoda jak jest taka jest a tak to chociaż trochę lata tej jesiennej wiosny.
P.S.Komu zabili tego żółwia?
[cytat="Fatal"]Chodzi mi o to, że niektóre rzeczy nie przystojną w pewnym wieku. Tak dzisiaj świętują w Piotrkowie gimnazjaliści po egzaminie
Młodzi jak można pić Lecha, a fuuuu
Swoją drogą Pracze mają swoje Święto ;)
I po imprezkach a szkoda trzeba powiedzieć że Juwenalia się udały,od początku do końca , środek trochę słabawy
"Fatal" napisał(a):
Chodzi mi o to, że niektóre rzeczy nie przystojną w pewnym wieku. Tak dzisiaj świętują w Piotrkowie gimnazjaliści po egzaminie
chce tylko dodać że też tak pewnie robiłeś i robisz a biednych gimnazjalistów się czepiasz . w sumie co Cię obchodzi co robią ?
]
chcę tylko dodać że pewnie sam tak robiłeś i nadal robisz więc nie wiem po co robisz krzywde tym dzieciom pokazując ich fotke .
Tak się składa, że alkohol parzy mnie w usta pomimo, że jestem o wiele starszy od nich. Gimnazjalista z piwem wygląda bynajmniej zabawnie. A czy wstawianie tu ich zdjęcia to robienie krzywdy? Świadectwo o swoim poziomie dał gimnazjalista, który udostępnił to zdjęcie w internecie najprawdopodobniej bez wiedzy swoich kolegów na portalu, którego nie odwiedzają ich rodzice, a tu mają okazje ujrzeć swoje pociechy w akcji.
szczerze Cię nie rozumiem . I nie wiem czy wiesz ale za wstawieniem tego zdjęcia kryje się naruszanie ich prywatności.Rozumiem że nie popierasz tego co robią bo ja też nie ale nie musisz w to wnikać . ;)
Co komu szkodzi młodzież na Juwenaliach a niech sobie siedzi , ja tam mam dopiero 17 lat ale świetnie się bawiłem , i też się przebrałem i w czwartek i piątek , aże czasem skubnie się jedno piwo komu to szkodzi?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!