Kiedy ktoś zrozumie.
Odwiert geotermalny to jest podstawa smogu, cen za ciepło,
Jeśli w Poddębicach ogrzewają miasto z geotermii i smogu nie maja.
20 lat rządów Chojniaka doprowadziło do tego że ludzie płaca i są truci przez smog. A można było inaczej zrobić
Może i jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych miast Europy ale przynajmniej panowie w Piotrkowie żyją najkrócej w Polsce!
No mnie np nie stać na węgiel. Paliłam i będę paliła w piecu co mam. Akurat oponami nie palę ale wszystie inne rzeczy np ubrania i stare meble idą w ogień
Jakie ilości pyłu emituje do P-wa Bełchatów . . . . są to setki tysięcy ton a wiatr zachodni kocha Piotrków . . . nie wierzę czystość spalin Bełchatowa
Ludzie zamiast się cieszyć znowu zrzędzą , Piotrkow na trzecim miejscu . A może to nie jest nasze ostatnie słowo i będziemy się bili o zwycięstwo ???
Ja mam auto elektryczne. I chciałabym bardzo by do centrum miasta miały prawo wjeżdżać właśnie samochody elektryczne. Wtedy będzie świeże powietrze. A te wszystkie kopciuchy spalinowe jak najszybciej na złomowisko bo tam jest ich miejsce
Najwyższe odczyty zapylenia w godzinach 20-22 nieco światła rzucają, to nie jest raczej czas wzmożonego ruchu ulicznego. Poza tym w Niemczech po 20-letnim procesie likwidacji elektrowni atomowych w tym roku zamknięto ostatnią, a u nas ma być uruchomiona pierwsza za ? lat, to o czym możemy marzyć
Narzekacie na Krzysztofa, że nie ma sukcesów.A tu proszę,3 miejsce w Europie.Tak trzymać.Wytruc wszystkich.
To żeśmy lepsi niż Wenecja. Super. Teraz ino Strawę poszerzyć i niech się ludzie gondolą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!