Bezsens. I te 331 akurat jest chorych, a reszta zdrowa i nie rozprzestrzeni wirusa?? Wszystko to bajka, bo rolnik sie trzepie, ze mu buraki dzik depcze.
Byłam pewna ,że przed świętami znowu będzie ,,zdrowotny,, odstrzał dzików.Tak przecież było przed Bożym Narodzeniem.Zakłamani ci urzędnicy,że niedobrze się robi.
Pamiętajcie ludzie, że dzik jest dziki, dzik jest zły i że dzik ma bardzo ostre kły
jakie 31 ? ,1300 sztuk i to za mało inaczej asf się nie ograniczy o likwidacji nawet szkoda pisać ,to są POZOROWANE działania ,tylko co maja na celu ,czyżby celową likwidacje naszego rolnictwa ? koniec hodowców to koniec zpotrzebowania na zboża /pasze/ dlaczego chcą likwidować rolników ?
Pisowce chcą wszystko wystrzelać i wyciąć i szczuć na innych, strefy wolne od LGBT,nagonka na inaczej myślących, propaganda kurwizji, bo to bardzo patriotyczne, kto jest przeciw jest niepatriotyczny, "ja jestem i jestem z tego dumny", a wszystko patriotyczne to zgodne z nauką Kościoła Katolickiego i Kleru , bp Jędraszewski ,ł. Rydzyk i pisowców - a jak ktoś się zerwie "mafii" z łańcucha to jest jak z Banasiem i agentem Tomkiem, lub Lichocką uciszyć i przykryć za wszelką cenę! - "PIS i MAFIA"- https://siedlecka.blog.polityka.pl/2018/12/11/pis-i-mafia/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!