Brawo az 31 szt o 600 za malo 5 lat nic nie robione ASF u bram to 31 dzikow do odstrzalu brawo brawo..
A ciekaw jestem ilu, tak przy okazji tego zmasowanego odstrzału, zginie myśliwych i spacerowiczów. To tylko kwestia czasu. Pierwszą ofiarą jest myśliwy, który sam się postrzelił w głowę i zginął na miejscu. Jeden-zero dla dzików.
Pisowce chcą wszystko wystrzelać i wyciąć i szczuć na innych, strefy wolne od LGBT,nagonka na inaczej myślących, propaganda kurwizji, bo to bardzo patriotyczne, kto jest przeciw jest niepatriotyczny, "ja jestem i jestem z tego dumny", a wszystko patriotyczne to zgodne z nauką Kościoła Katolickiego i Kleru , bp Jędraszewski ,ł. Rydzyk i pisowców - a jak ktoś się zerwie "mafii" z łańcucha to jest jak z Banasiem i agentem Tomkiem, lub Lichocką uciszyć i przykryć za wszelką cenę! - "PIS i MAFIA"- https://siedlecka.blog.polityka.pl/2018/12/11/pis-i-mafia/
jakie 31 ? ,1300 sztuk i to za mało inaczej asf się nie ograniczy o likwidacji nawet szkoda pisać ,to są POZOROWANE działania ,tylko co maja na celu ,czyżby celową likwidacje naszego rolnictwa ? koniec hodowców to koniec zpotrzebowania na zboża /pasze/ dlaczego chcą likwidować rolników ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!