tęcza, siłą przewodnią naszego miasta,w innych miastach są murale które nawiązują do patriotycznych wartości,do bohaterów którzy oddali swoje życie za masz kraj,a tu proszę,....
Przed 15 października by nie przeszło. Zbyt tęczowe ????
cyt. "Piotrkowski mural na ul. Szerokiej jest być może zaczynem do bardziej kolorowego i artystycznie ambitniejszego wizerunku Piotrkowa". Zaiste i zaie....te. Tego nam potrzeba??!!. A jechałem dzisiaj ulicą Żelazną. Przede mną jechał samochód osobowy ,który wykonywał dziwne ewolucje. Pomyślałem pijany prowadzi a za chwilę sam takie same ewolucje robiłem. Jak myślicie dlaczego???
Budynki sakralne, wieża ciśnień i to ostatnie, to nie kojarzę. Niby zamek? Nie. Czy jakiś klocek z ul. Piłsudskiego? Jednak jakieś to opoczyńskie.
Brawo za projekt, wykonanie, odnowę kamienicy i kolory
Fajnie, że na koniec urzędowania Chojniaka w naszym mieście zostawi pań prezydent coś oprócz plastikowego molo, kredytów na preferencyjnych warunkach będzie jeszcze mural.
Myślę, że to największy sukces obecnych władz miasta. Gratulacje!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!