metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)22.01.2010 15:11

ciekawe jak sie MZDIK wywiaze. Chyba ze nowy plan ebdzie taki zeby jednak nie robic nic bo wtedy duzo sie oszczedza.

00

Czesław Pisze ~Czesław Pisze (Gość)22.01.2010 16:32

Wierzę, że dyrektor MZDIK da sobie radę bo to prawdziwy profesjonalista. Inne miasta nam go zazdroszczą !

00

bałwan ~bałwan (Gość)22.01.2010 22:21

Trzeba w końcu pomyśleć o zakupie mniejszego,bardziej mobilnego sprzętu do odśnieżania, który udrożni ulice osiedlowe,pomoże w wyjeżdzie aut do pracy podatnikom.Małe spalinowe odsnieżarki skutecznie pomogłyby w udrożnieniu osiedlowych dróg-MZDIK powinien za pomocą władz miasta winien doprowadzić do zakupu takiego sprzętu spółdzielnie mieszkaniowe i inne podmioty.

00

klet ~klet (Gość)23.01.2010 08:21

No bez żartów chyba żałobnicy mogą się obejść bez wizyty w w swojej firmie !

00

xyz ~xyz (Gość)23.01.2010 09:57

"Czeslaw-Pisze" napisał(a):
Wierzę, że dyrektor MZDIK da sobie radę bo to prawdziwy profesjonalista. Inne miasta nam go zazdroszczą !

Ty, Czesław Piszeto chyba przegrzałeś sobie na słońcu mózg. Co ty za brednie wypisujesz na tym forum. Weź łopatę i odśnieżaj parkingi i chodniki za swojego pryncypała Marusińskiego.

00

leon zawiadowca ~leon zawiadowca (Gość)23.01.2010 10:05

"balwan" napisał(a):
Trzeba w końcu pomyśleć o zakupie mniejszego,bardziej mobilnego sprzętu do odśnieżania, który udrożni ulice osiedlowe,pomoże w wyjeżdzie aut do pracy podatnikom.Małe spalinowe odsnieżarki skutecznie pomogłyby w udrożnieniu osiedlowych dróg-MZDIK powinien za pomocą władz miasta winien doprowadzić do zakupu takiego sprzętu spółdzielnie mieszkaniowe i inne podmioty.

Ciekawe gdzie załapie się Marusiński jak Pobożny przegra wybory na prezydenta. Na jego miejsce w MZDiK jest już kilku chętnych. I na tym forum nie szukajcie tematów zastępczych, tylko piszcie jak jest naprawdę. Dlaczego Marusiński nie zatrudnia od początku roku żadnego bezrobotnego przy robotach publicznych np. przy odśnieżaniu?
Według mnie ludzie Marusińskiego i Pobożnego wypisują na tym forum teksty chwalebne, żeby wywołać wrażenie odwrotne niż jest. Do widzenia dyrektorze Marusiński.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga23.01.2010 15:39

"xyz" napisał(a):
Ty, Czesław Piszeto chyba przegrzałeś sobie na słońcu mózg. Co ty za brednie wypisujesz na tym forum. Weź łopatę i odśnieżaj parkingi i chodniki za swojego pryncypała Marusińskiego.

A wiesz co to jest ironia? Ja tak właśnie odczytałem wpis Czesława Pisze i idę o zakład, że takie były jego intencje. :)

00

dzony ~dzony (Gość)03.02.2010 09:22

Zadyma od samego rana a ja na mieście nie widziałem ani jednej piaskarki!
Panie Marusiński,pobudka!!!!!Proszę wyjrzeć przez okno!

00

zet ~zet (Gość)03.02.2010 09:30

zapomnij o piaskarce do poki nie przestanie sypac. a moze i do wiosny.........

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat