ciekawe jak sie MZDIK wywiaze. Chyba ze nowy plan ebdzie taki zeby jednak nie robic nic bo wtedy duzo sie oszczedza.
Wierzę, że dyrektor MZDIK da sobie radę bo to prawdziwy profesjonalista. Inne miasta nam go zazdroszczą !
Trzeba w końcu pomyśleć o zakupie mniejszego,bardziej mobilnego sprzętu do odśnieżania, który udrożni ulice osiedlowe,pomoże w wyjeżdzie aut do pracy podatnikom.Małe spalinowe odsnieżarki skutecznie pomogłyby w udrożnieniu osiedlowych dróg-MZDIK powinien za pomocą władz miasta winien doprowadzić do zakupu takiego sprzętu spółdzielnie mieszkaniowe i inne podmioty.
No bez żartów chyba żałobnicy mogą się obejść bez wizyty w w swojej firmie !
Ty, Czesław Piszeto chyba przegrzałeś sobie na słońcu mózg. Co ty za brednie wypisujesz na tym forum. Weź łopatę i odśnieżaj parkingi i chodniki za swojego pryncypała Marusińskiego.
Ciekawe gdzie załapie się Marusiński jak Pobożny przegra wybory na prezydenta. Na jego miejsce w MZDiK jest już kilku chętnych. I na tym forum nie szukajcie tematów zastępczych, tylko piszcie jak jest naprawdę. Dlaczego Marusiński nie zatrudnia od początku roku żadnego bezrobotnego przy robotach publicznych np. przy odśnieżaniu?
Według mnie ludzie Marusińskiego i Pobożnego wypisują na tym forum teksty chwalebne, żeby wywołać wrażenie odwrotne niż jest. Do widzenia dyrektorze Marusiński.
A wiesz co to jest ironia? Ja tak właśnie odczytałem wpis Czesława Pisze i idę o zakład, że takie były jego intencje. :)
Zadyma od samego rana a ja na mieście nie widziałem ani jednej piaskarki!
Panie Marusiński,pobudka!!!!!Proszę wyjrzeć przez okno!
zapomnij o piaskarce do poki nie przestanie sypac. a moze i do wiosny.........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!