tylko ze do nowych wyborów znowu pewnie pojda same mohery nastawione z ambony na wiadomo kogo. chyba ze w koncu ludzie sie ogarna i cos sie zmieni....
Biednyś ty franiu i głupi...
Mówiłem o "elkach" , czyli samochodach nauki jazdy...
Ty jak widać nie wiesz co - to...
Tłumaczę ci zatem jak krowie na granicy: nie mówiłem o wszystkich samochodach z obca rejestracją.
Biorąc pod uwagę twój skromny potencjał intelektualny , to raczej ty jesteś zawalidrogą i kłopotem dla innych. Wszędzie.
Trzeba tym niekumatym babciom pozabierać dowody! Taka jest moja koncepcja. :)
UWAGA wiosna zaskoczyła drogowcow, biorac pod uwage niedawne temperatury, a cały artykuł pt" Zima znow zaskoczyła.." jest z d...y wzięty bo niema oczym sensownym pisac.Z tad tez ta gornolotna dysputa na temat kompetencji drogowcow zarzadu jest przereklamowana i bezcelowa , bedzie snieg beda sypac:) pozdrawiam i wesołych swiat zycze
roka wygrala przetarg na odsniezaie miasta z chodnikow i co bialo nie posypane zrobic referendum i odwolac jak nie moga poradzic sobie z 1cm sniegu to co bedzie jak przyjdzie prawdziwa zima współczuję ludziom którzy będą codzić po tych zaśnieżonych chodnikach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!