Wszystko ładnie pięknie... Tylko że jak komuś z komentujących zdarzy się jakaś stłuczka czy wypadek autem to kto będzie winny ?? Na kogo będziecie zrzucać odpowiedzialność ?? Oczywiście że na Zarząd. A teraz mówicie żeby nie przesadzać...
O takich ewentualnych problemach, informował nas już wcześniej nasz synoptyk : http://www.epiotrkow.pl/artykul/Nadciagaja-opady-sniegu-i-mroz.-Czy-miasto-jest-przygotowane-na-pierwszy-atak-zimy-,12693
Z tego co się dowiedziałem, kolega interweniował w radiu strefa-fm. Po rozmowie z jedną z pań z redakcji, miały zostać podjęte odpowiednie kroki. Czy to się udało? Tego nie wiem. Nie mogę się skontaktować od wczorajszego wieczora z panem Łukaszem.
robią to konie i traktory.
Co roku zima. Co roku śnieg i co roku te wasze beznadziejne komentarze. Każdy mądry u siebie w domku przed komputerem.
Ale afera napadało 5cm śniedu i co koniec świata.Przesadzacie za bardzo.
To nie\ odzywaj się, widocznie macie dobrego sołtysa.
taka prawda...Zima zaskoczyla?Bo mamy lipiec ma sie rozumiec?
Tak wiec nie marudzic tylko lopata w lape i na ulice wokol swojej posesji sprzatnac jak przeszkadza :) poza tym niedawno dziadunio Dziemdziora plakal ze listki leza na ziemi,juz ich nie widac dziadeczku :)
...ale przed domem Jaśnie nam panującego chodniczki po obu stronach były odśnieżone już w sobotę o 20
pewnie żeby girów nie pałamał w czasie drogi do kościoła.
Akurat w poniedziałek mam egzamin na prawko, ehh :) Wszystkie jazdy miałem wyjeżdżone w pięknej słonecznej pogodzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!