metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lomax ~lomax (Gość)27.10.2012 21:34

Ludzie to dopiero śnieżek a i mróz nie najwyższy,nauczcie się ludzie,że zima to zima .Załóżcie zimówki i przestańcie narzekać.Jest naprawdę ok.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga27.10.2012 21:40

"lomax" napisał(a):
Jest naprawdę ok.

Nie jest.

00

BYKOM STOP! ~BYKOM STOP! (Gość)27.10.2012 21:54

Ustaliliśmy, że telefon Miejskiego Zarządu Dróg i Komunikacji również milczy, co może sugerować że urzędnicy tej instytucji dokonują właśnie w terenie pomiarów grubości pokrywy śnieżnej .
Sikają (prostopadle!) w śnieg i w tak powstały otwór wsuwają miarę, otrzymując wynik, który kierownik Majsak przekazuje potem do wykorzystania szwagrowi Stępniowi z ZiOM-u.

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)27.10.2012 22:14

Oj tam, oj tam... Jest "globalne ocieplenie" to i śnieg w październiku na naszej szerokości geograficznej nie powinien nikogo dziwić. W końcu intensywne wysiłki tych kutafonów z IPCC i uniodebili przynoszą rezultaty - sypnęło śniegiem :) Teraz nikt nie powie, że dwieście miliardów eurasów, jakie eurokołchoz przeznacza rocznie na walkę z "globalnym ocipieniem" idzie na zmarnowanie :) Radzą sobie lepiej z tym ociepleniem, niż Pudzian z Najmanem :) Tak trzymać :)

00

taa... ~taa... (Gość)27.10.2012 22:20

"Piotrkowianin" napisał(a):
Nie jest.

Ojej...opon zimowych jeszcze na aucie nie mamy i boimy się wyjechać czy 3cm świeżego śniegu na chodniku przeszkadzają?
lomax dobrze prawi ! To się dopiero zaczyna a mieszczuchy już panikują.

00

obiektywny ~obiektywny (Gość)27.10.2012 22:23

Jaki pan -taki kram. Dobrala się grupa zaufanych. panie Maćkowiak . Referendum o odwołanie Prezydenta i Rady Miasta. Będzie wtedy porządek.

00

Lomax75 ~Lomax75 (Gość)27.10.2012 22:42

Ja ma 37 lat wychowałem się na ulicy gdzie w zimę ciągle był śnieg:) tylko mieszczuchy narzekają:) a niech każdy weźmie łopatę i do roboty....

00

.EP ~.EP (Gość)27.10.2012 22:57

NIK skontrolował i pochwalił MZDiK to mogą położyć lachę na wszystko. Oczywiście z wyjątkiem wypłaty.

00

sklave sklaveranga27.10.2012 23:36

No i mamy sytuację patową.
Zima przyszła za wcześnie???
Czy kasę przeznaczoną na odśnieżanie wydano zbyt pochopnie???
Może nowy asystent znajdzie jakieś rozwiązanie????
http://sklave.manifo.com/

00

szczawik szczawikranga28.10.2012 00:57

myślę, że trzeba postawić przed sąd samą zimę... że przyszła za wcześnie, że zaatakowała niespodziewanie, że nie dała znaku.... nikt się jej nie spodziewał, a narobiła tyle szkód:)
ja od tygodnia jeżdżę na kolcach:)

Komentarz był edytowany przez autora: 28.10.2012 00:58

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat