nie ma to jak wypowiedz przyszłego pracownika urzędu miasta sławnego politologa Arkadiusza Adamczyka jest tak zdeterminowany że chyba ma coś od Prezydenta Chojniaka obiecane.
a tak na marginesie racjonalnosci wydatków na jabłuszka za te same pieniażki można było kupić kilka wagonów bananów - to by bylo branie
To moje podejrzenia by się potwierdzały. Od dawna bardzo tendencyjnie ale całkiem a propos się uczony ten wypowiada.
Specem od góry czy tam fury bananów to jest performer artysta Stanisław Piotr Gajda. Jak usypał w rynku jeszcze zanim Chojniak murkiem rzucił, górę paru ton bananów, to w try miga ludziska je rozdrapali, nie dali nacieszyć się ym "dziełem sztuki" performance.
I faktycznie, jako kiełbasa wyborcza nawet samym kształtem banany bardziej kiełbasę przypominają.
Tak jak proponowałam panu Jankowi - z jabłek wino niech zrobi, a serdelowej kupi i rozda. Choć serdelowej pies mój do pyska nie chce wziąć, odkąd się dowiedział, z czego jest robiona. A na kabanosy żywieckie to panu Jankowi poszłaby cała ta jego milicyjno-policyjna emerytura.
Bardzo dobrze Pan jan Dziemdziora robi- chodzi o to by wyborcy to docenili. Należy rozliczyć skąd są pieniadze na teduze reklamy wyborcze Pana Mazura i Chojniaka.
pan Janek to się winkiem zarąbie po wyborach, jak Chojniak wygra w pierwszej turze , ha ha ha
A Ty to już chyba po niejednym winku dziś jesteś...
A co rozdaje Pobożny? Gruszki na wierzbie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!