metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sauron ~sauron (Gość)08.11.2010 20:02

"wyborcaPT" napisał(a):
Eee, tam. Tutaj dopiero ciary przez grzbiet przebiegają!

Podobno rano ta pieśń jest wykonywana w urzędzie przez Pana sekretarzyka Munika, a obok śpiewa swoją pieśń Maryjan Blablaszczyński.

00

gość ~gość (Gość)08.11.2010 20:06

Jabłka to rozdawał Mazur już inauguracji kampanii

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)08.11.2010 20:14

"sauron" napisał(a):
Podobno rano ta pieśń jest wykonywana w urzędzie przez Pana sekretarzyka Munika, a obok śpiewa swoją pieśń Maryjan Blablaszczyński.

A za minutę godzina 12.00 Maryjan Blablaszczyński odsuwa szufladę biurka, wyjmuje ostrożnie z wyściełanego bordowym aksamitem puzderka to techniczne cacuszko, po czym je uruchamia dokładnie w samo południe, zwoławszy przedtem najbardziej za(d)ufanych współpracowników:
http://tiny.pl/hwc5h
PS Mechanizm działający do dziś wykonał w szkole własnoręcznie na robotach uzyskując ocenę 5- (bdb mniej). Minus za niestaranne lutowanie.

Komentarz był edytowany przez autora: 08.11.2010 20:19

00

97-300 97-300ranga08.11.2010 20:18

Już za kilkanascie dni zaśpiewam wam komsomolcy "Bój to był wasz ostatni..."

00

sauron ~sauron (Gość)08.11.2010 20:27

"wyborcaPT" napisał(a):
Minus za niestaranne lutowanie.

Obecnie Blablaszczyński jest doskonały w lutowaniu. Na trwale zlutował prawicowca Chojraka z komsomolcem Mamunikiem.

00

marianna ~marianna (Gość)08.11.2010 20:36

"sauron" napisał(a):
Obecnie Blablaszczyński jest doskonały w lutowaniu. Na trwale zlutował prawicowca Chojraka z komsomolcem Mamunikiem.
report cytat

Mam zarąbisty palnik acetylenowo-tlenowy, igiełka. Gotowa jestem ich rozciąć szybko, skutecznie i bezboleśnie. Daję gwarancję 4-letnią.
Zrobię to w czynie społecznym, ale ponieważ nic tak do końca za darmo w życiu nie ma, ty wy w zamian zagłosujecie na Mazura i kandydatów RiG, którzy reszty higieniczno-sanitarnych wycinek i temu podobnych zabiegów dokonają.
To co, tachać z garażu ten palnik?

00

sauron ~sauron (Gość)08.11.2010 20:38

"marianna" napisał(a):
Zrobię to w czynie społecznym, ale ponieważ nic tak do końca za darmo w życiu nie ma, ty wy w zamian zagłosujecie na Mazura i kandydatów RiG,

Marianna podejrzanie pachnie Pietrusiem Włościanicem.

00

euro ~euro (Gość)08.11.2010 20:40

"97300" napisał(a):
Komsomolcu,szkoły Ci się mieszają,co Ci się dzieje?Za dużo fantastyki oglądasz.Pooglądaj sobie kroniki z niechlubnych czasów PRL-u.A pan Munik zajmuje mnie tyle samo Co ty.Stop komunie.

Mówią, że ciebie 00-000 usunęli z szeregów PZPR i dlatego ich tak nie cierpisz.

00

marianna ~marianna (Gość)08.11.2010 20:41

Panie Janku. Zamiast ględzenia o jakiejś prezydenturze, dobrze przynajmniej że nie Ameryki, to byś pan tych jabłek, panie, na winko nastawił lepiej. Jak już przebulgota w tym balonie z rurką należycie, to pan szlaufikiem obciągnie i napijemy się po szklaneczce dla rozgrzewki zimą.

00

Daria ~Daria (Gość)08.11.2010 21:01

ooooooo a ja dostałam jabłko od Mazura

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat