Ponieważ wszystko jest w rękach Rady Miasta i Prezydenta, zaczekajmy , jeżeli podejmą taką uchwałę należy zorganizować referendum o odwołanie Rady Miasta i Prezydenta Piotrkowa.
taniej bedzie parkowac w warszawi w ich strefie serio bardzo myslicie wlodarze i po co ja tu wracalem jak ceny siegaja takich jak w stolicy na to samo by mi wyszlo
A ja proponuje stworzyć nowa strefę parkowania na ulicy Próchnika od ulicy Roosevelta do Piastowskiej.
Kolejny raz ci co głosowali na Chojniaka powinni wziąć lusterko i jak mawiał mój pan profesor"napluć sobie w twarz".
Pracując w radiu Piotrków Próbowała pani kandydować z listy Samoobrony do rady miasta z Samoobrony. Nie znajdując poparcia w oczach wyborców dostała się pani do urzędu miasta. Podważać autorytet dziennikarzy swojego byłego pracodawcy Tomasza Stachaczyka nieładnie mości pani dziennikarko. Proszę nie pisać bzdur, że o zmianie stawek za parkowanie będzie można mówić dopiero od 2013 r. Wiceprezydent Kacperek na dzisiejszej komisji administracji powiedział, że projekt uchwały znajdzie się na sesji rady miasta w kwietniu 2012 w związku planowanym przetargiem na obsługę parkomatów. Wiadomo uchwała się musi uprawomocnić po opublikowaniu w dzienniku urzędowym. To pani jest niedoinformowana a tak być nie powinno. Dobrze jest, niech piszą i mówią wyborcom, co planujecie za ich plecami. Co brakuje wam na wynagrodzenia dla doradców czy na kolejny samochód dla prezydenta Chojniaka za 90 tys. zł?
A po co się rozdrabniać, proponuję postawić parkomaty w całym mieście, z podkreśleniem "całym".
Nie za 90 tys. zł, tylko za 95 tys. zł, a wraz a tzw. duperelami, łącznie 100 tys. zł. Może mała różnica, ale jednak.
Gdy wjeżdżamy do Piotrkowa to widzimy tablicę "Miasto monitorowane" - a ja proponuję dopisek "posiadające tylko płatne strefy parkowania". Problem zostanie rozwiązany, nikt nie będzie się zastanawiał gdzie płacimy , a gdzie nie.
Oczywiście magistrat będzie wniebowzięty, ze względu na duży dopływ gotówki.
jeszcze więcej jeszcze??W Radomsku np nie ma ani jednego parkomatu!Wy to macie przeje...w tym Pietrkewie.
biorac pod uwage prezydenta mysle ze znacie wynik tej dyskusji??? bedzie drozej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!