coraz lepiej. może jeszcze niech zrobią strefę płatnego parkowania pod urzędami , kościołami i marketami.
Pod kościołami to lepiej nie bo jeszcze ludziom odechciałoby sie jeżdzić do tych kościołów a wtedy Pobożny nie byłby zachwycony stojąc sam na mszy w niedziele :):):):)
Skoro ma być wprowadzony podatek od deszczu i przebywania we własnym cieniu to dlaczego mielibyśmy nie płacić więcej za parkowanie.
A może by tak każdemu posiadaczowi auta obligatoryjnie nałożyć jeszcze podatek garażowy!!!!
Nowych stanowisk, nowych stanowisk w magistracie potrzeba.
Święta się zbliżają w magistracie na premię zbierają
Niech zatem wszyscy solidarnie się zbiorą i pieniążki w.....
http://sklave.manifo.com/
Ludzie - luzik!
Trzeba parkować gdzie popadnie poza tymi strefami.
Straz miejska i Policja i tak nie zwraca na to uwagi, no, chyba,że śmiertelnie się już nudzą na komendzie... ;->
A ja chciałbym poruszyć sprawę naliczania.Po godz.18 nie płaci się za parkowanie - to dlaczego parkometry nie są po tej godz. wyłączone, to samo dotyczy dni wolnych. Zdarzyło mi się że nie spjrzałem na zegarek tylko zapłaciłem za parkowanie i co skasowano mnie. Cóż z tego że miałem zapłacone dwie godziny w dniu następnym od rana. Czy wg was nie jest to oszustwo i naciąganie kierowców. Skoro nie obowiązuje opłata to parkomat nie powinien pobierać opłat
gratulacje. nasi włodarze idą po najłatwiejszej lini oporu. Ale sie napracowali. Za podejmowanie tak głupich decyzji biorą nieprzyzwoicie wysokie pensje. Ja mogę taką decyzję podjąć za darmo. Głosujcie na mnie !!!
Proponuję aby "Radni" ustalili 1000 zł za minutę co z pewnością ożywi ruch i pobudzi handel na ulicy Słowackiego!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!