Głupoty wypisujecie. Sikorskiego się wcale nie sypie bo przeszła gruntowną modernizację 6 lat temu:
http://www.piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/2007-06-28-bedzie-przebudowa-sikorskiego-28062007
A teraz do rzeczywistości, jednak się sypie:
Krótko mówiąc, miasto dzięki staraniom Krzysztodfa I "Pobożnego"dostało dofinansowanie żeby później dzięki braku starań Krzysztofa I "Pobożnego" je stracić...
Chcieliscie chojniaka macie,dziury i on nic z tym nie robi bo po co kocham Piotrkow,bo mozna lepiej...
A trzyma się bo nie piotrkowski magistrat za niego odpowiada. Wogóle jak się pojeździ po okolicznych wioskach wokół Piotrkowa czy W Bełchatowie to nasuwa sie sami - w Piotrkowie jest najgorzej!! Czyja to wina?? Tego na którego głosowaliście i jego ekipy! Chojniaka
Drogowcy utopili miliony w zamontowane kontrowersyjne ekrany przy S8. Dziś tłumaczą że brak jest pieniędzy na remonty dróg, ulic. No ale chcieli by nie było widać polskiej biedy w czasie trwania Euro 2012. Osobiście Sikorskiego szerokim łukiem mijam wolę nadrobić nawet parę kilometrów.
No ale Wiadukt Bełchatowski jeszcze się trzyma!!!!
Piotrków w moim obiektywie.
Najważniejsze wydarzenia, inwestycje.........
Wysokość nagród i premii dla urzędników za 2012 rok.
http://sklave.manifo.com/polityka
zapraszam na róg przemysłowej a Roosevelta trza jeździć na około bo ja wpadłem w dziurę i pasek pęk!!!
Za kazdą usterke zawieszenia zgłaszamy do odszkodowania nie odpuszczamy!!!!
ostatnio mój znajomy w jednej dziurze w Pabianicach uszkodził auto - na szczęście nikomu nic się nie stało Koszt naprawy to około 6 ooo PLN plus koszty lawety plus samochód zastępczy razem około 10 ooo PLN takie są koszty dziur na drogach i dlatego firmy ubezspieczeniowe pobieraja takie wysokie stawki ubezpieczeniowe to jest jedna dziura ijeden samochód ja wiem że to mało bo nie zostało uszkodzone zawieszenie
Fakt, władze miasta niestety zaliczają coraz więcej wpadek.
Mnie doprowadza do szewskiej pasji sprzedawanie różnym szemranym "biznesmenom" budynków w mieście, które oni następnie doprowadzają do ruiny i maja wszystko w zadzie. Dlatego są szemrani. Zero poczucia przyzwoitości.
Na co przeznaczone zostały te pieniądze?
Dobrze,że poprawiono estetykę wielu miejsc w mieście, ale z drugiej strony wspomniane wcześniej "perełki" typu "Europa", willa "Wanda", budynek po pogotowiu Dąbrowskiego 17,"stara octownia" ( która już za chwilę osiadzie na skruszonym poziomie parteru) ( i tak dalej) kłują normalnych ludzi w oczy coraz dotkliwiej.No a teraz te drogi,po których nie da się jeździć...
Zaczynam się przekonywać coraz bardziej do referendum organizowanego przez PIO, ale wciąż nie mam przekonania co do czystości intencji..
No cóż, jak nie przejmą władzy to nigdy się tego nie dowiemy...
Po owocach ich poznacie!
Powinni zamknąć tą drogę i tyle! To się nie nadaje do jazdy! Robi się w tym mieście podrzedne uliczki a głównej trasy się nie robi! Oj Chojniak bekniesz za to!
o czym tu pisać skoro wszyscy wiedzą jak jest na drogach. niedługo zostaną tylko kawałeczki asfaltu wokół dziur w drodze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!