...syn też miał przeprawę z nimi dostał mandat,gdy poszedł po bilet, ale niestety musiał zapłacić bo zapóźno przyszedł z biletem.
Proponuję za szybami kartki np. "Zaraz wracam - poszedłem po bilecik"
Kontrolerzy próbują się wykazać, a jak wiemy: nadgorliwość jest gorsza od f....
Kpina to także płatne parkowanie na Częstochowskiej
w czasie urlopu pojechałem sobie min. do sopotu i gdyni. przy samym porcie w gdyni zdziwiłem się strasznie jak doszedłem do parkometru a tam...30 minut za 50gr, godzina za 2zł. w mieście gdzie jest od groma turystów i mogli by zarobić znacznie więcej a mają takie ceny. w sopocie przy molo dokładnie tak samo. to ja się pytam, dlaczego u nas w mieście nie spadną te ceny postojów?? wiadomo że gdyby 30 min kosztowało 50gr to każdy nawet jak wyskakuje na parę minutek by kupił ten bilet bo 50gr to nie majątek, a 3zł to już bochenek chleba będzie.
a wracając do tematu gdyby taki śmieszny kontroler wystawił mi mandat podczas gdy ja stałem przy parkometrze to pierwsze co to biorę imię i nazwisko tego kontrolera i traci on robotę. za coś takiego to śmiało można pozwać UM (bo to chyba on się tym zajmuje) i wygrać a jestem pewien że można by było nawet pozew zbiorowy wystosować
To tak jakby powiedzieć "Prezydent od tygodnia chodzi w brudnej skarpecie i mówi, że mu śmierdzi. Jednak nie to nie wina brudnej skarpety tylko słabego proszku".
male miasteczko Dzierzoniów 30 min 20 gr a godzinka 1.2 zł ... i da sie ...
Ciekawe, czy eLki płacą za parking przy dworcach?
Obawiam się, że nie, a jakoś im mandatu nikt nie daje. W dodatku zajmują miejsca, gdzie mogliby zaparkować ci, co płacą.
Ale za to tuż obok jest bezpłatny parking:
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!