Ok ja nie popieram naszego prezydenta, wręcz przeciwnie mam inne poglądy niż on, ale ta kasa z której kupił to auto to nie jest do końca kasa z naszych kieszeń, to troche inaczej działa, wiec zanim zacznieciekrytykowac tak strasznie moze poczytajcie przepisy..
no wlasnie tez mnie to wnerwia. na dodatek jak daje stop to obraz sie zatrzymuje a dzwiek leci nadal.
Auto prezydentowi się należy, ja tego nie neguję.
Wiadomo stanowisko to mobilności wymaga.
Tylko dlaczego prezydent takie drogie kupuje.
Jest przecież niedroga marka, mało pali
od ćwiartki do literka nie wiele wymaga.
Choć nie wielkie dobrze się sprawuje.
Nawet dziesięciu zmieści się, nie picuję.
Marka ta, marka ta Parakulos się zowie
dobrze się prowadzi na drodze jak i w ....
Za parę minut spot nie będzie się automatycznie uruchamiał
A jakie to ma znaczenie kto powiesił te banery. Powiesili je niezadowoleni z rządów Chojniaka mieszkańcy miasta, jest ich coraz więcej. Chojniaka trzeba odwołać i to szybko, bo to szkodnik, za którego decyzje płacimy My jako mieszkańcy.
Po lekturze komentarzy widzę, że zazdrość to straszna choroba.
Na własność sobie kupił za nasze? nie kumam? Jak za miejskie to na pewno nie sobie tylko słuzbówkę.
Nieprawda. Nie próbuj mniej zorientowanym piotrkowianom robić wody z mózgu! Ta limuzyna jest za pieniądze mieszkańców miasta. Grosza na ten samochód nie wyciągnął nikt inny.
Wy jesteście nienormalni!
Już bez przesady..Przynajmniej pracuje legalnie na to, a nie jak jeden z drugim lewe interesy i jeżdżą autkami, a w Skarbówce rzekomo zero dochodów. Poza tym, jako prezydent powinien jak najlepiej się prezentować, lepiej, żeby jeździł starym lumpem????
Masakra!!! Ogarnijcie się ludzie!
Nie ośmieszaj się takimi wpisami Majewski.
A co w tym złego, że najedzeni tu akurat uczniowie ujmują się (choćby i przy pomocy starszych) za 2.000.000 (słownie: dwoma milionami) dzieci w Polsce, które chodzą niedożywione, a część głodne?
Poza tym dla tych uczniów dzisiejszych uczestników happeningu dobra lekcja wychowania obywatelskiego!
Wstyd to wydrzeć ludziom 100.000 złotych, żeby własne lędźwia wygodniej wozić!
Wielkie brawa!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!