metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lukazie ~Lukazie (Gość)31.08.2011 11:54

Według mnie prezydentowi miasta się należy!
Czym ma jeździć MZK ? Busami ? - Wszyscy chcieliby tylko brać , ale dawać nie ma komu... Ile obecny prezydent zrobił już dla Piotrkowa to nawet nie jestem w stanie wyliczyć.

00

obywatel ~obywatel (Gość)31.08.2011 12:16

Ja również myślę iż Naszemu Prezydentowi należy się takie auto.Zasłużył sobie na to.A poza tym to auto nie kosztowało "nas".Osoba,która zleciła ten plakat chyba gra nieczysto...

00

Doker ~Doker (Gość)31.08.2011 12:49

"obywatel" napisał(a):
A poza tym to auto nie kosztowało "nas"

A kogo jak nie nas? Zostało zakupione z pieniędzy prezydenta? A może tajemniczego sponsora? Czy przypadkiem z pieniędzy miejskich?

00

motyl ~motyl (Gość)31.08.2011 12:52

"Lukazie" napisał(a):
Ile obecny prezydent zrobił już dla Piotrkowa to nawet nie jestem w stanie wyliczyć.

Ciężko wyliczać coś czego nie ma.

00

podatnik ~podatnik (Gość)31.08.2011 13:00

"obywatel" napisał(a):
A poza tym to auto nie kosztowało "nas".

Nie kłam. Ten luksusowy samochód dla prezydenta Chojniaka został zakupiony za nasze, podatników pieniądze. Z miejskiej kasy wszystkich mieszkańców Piotrkowa Trybunalskiego.

00

sklave ~sklave (Gość)31.08.2011 13:04

My chcemy zupy - skandują piotrkowscy uczniowie

00

. ~. (Gość)31.08.2011 13:12

na początku wakacji dowiedzieliśmy się, że nie ma pieniędzy na montaż zjeżdżalni na Słoneczku - jest kupiona i leży gdzieś w magazynie...
jakiś czas później Prezydent kupuje nowe auto ...
komentować nie trzeba...

00

obywatel ~obywatel (Gość)31.08.2011 13:14

co was obchodzi za jakie pieniądze,jaki samochód.Chcecie zupy niech wam da ten który zlecił plakat.komentować i krytykować innych potraficie a czemu nie napiszecie co Prezydent dobrego zrobił dla Piotrkowa.Jakony jedyny nie jest złodziejem...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat