metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)14.08.2012 17:53

97-300, ~erwinek, Arizona
i wszystkie WASZE IP z urzędu miasta, oj nie ładnie !!!
No, ale Public Relations w Urzędzie Miasta Piotrkow jest opanowane do perfekcji, zwłaszcza czarny PR.
Cóż nawet nazwa firmy obecnie sprzątającej pasuje do sytuacji ZIOM to dobre "Ziomki" Pana Prezydenta, RAZEM dla SIEBIE !
ahahahahahaha
Ciekawe kiedy zobaczymy CBŚ w Urzędzie Miasta lub u p.CH w domu?
Myślę, że to tylko kwestia czasu, w końcu Piotrkowianie dowiedzą się jakie interesy dzieją się przed ich oczami, może warto byłoby sprawdzić też źródła finansowania ostatniej kampanii prezydenckiej Pana CH.
W końcu ZIOMki zawsze pomogą ;)
Zastanawia mnie tylko czemu w pierwszym przetargu obecnie sprzątająca firma nie dała dzisiejszej TAK INTRATNEJ ceny. Ciekawe o ile była droższa ? A teraz jest już tańsza! Jak to koszty utrzymania pracowników wzrosły, paliw też a tu jednak da się?
Ech, kończmy te nieczyste zagrywki, rozliczmy Pana Ch. ze wszystkich swoich kolesiowskich postępków.
ŻĄDAM ROZPISANIA NOWYCH WYBORÓW !!!

00

pies z kulawa nogą ~pies z kulawa nogą (Gość)14.08.2012 18:40

Nakręcacie się i po co? Dla mnie ROKA i ZiOM nie ma znaczenia. W mieście powinno być czysto i tyle. A, że mamona rządzi światem to nawet małe dziecko wie.

00

97-300 97-300ranga14.08.2012 19:02

"moooo" napisał(a):
Niech Chojniak ujawni treści umów zawartych na to sprzątanie z ROKĄ i tą z ZIOM

A kim Ty qużwa jesteś że stawiasz takie żądania?

00

qwerty ~qwerty (Gość)14.08.2012 20:16

No proszę kto by się spodziewał że Ziom wygra...ale jaja.normalnie prywatny folwark.

00

Tartu Tarturanga14.08.2012 20:17

"97300" napisał(a):
A kim Ty qużwa jesteś że stawiasz takie żądania?

Takie rzeczy powinny być do wglądu dla wszystkich.

00

. ~. (Gość)14.08.2012 22:44

Myślę, że przetarg miała wygrać wiadoma firma, ale ROKA swoimi warunkami zrobiła psikusa i stąd ta nagonka, aż do wypowiedzenia umowy; a teraz swoja firma czyści miasto.

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)15.08.2012 07:04

"moooo" napisał(a):
Niech Chojniak ujawni treści umów zawartych na to sprzątanie z ROKĄ i tą z ZIOM. Czy są one takie same? Czy może jednak ZIOM ma w niej pewne przywileje?

Umowy zapewne brzmią podobnie, z tą różnicą, że Roce Chojniak za robotę nie płacił- a Ziomowi zapłaci.
I jeszcze jedna różnica: Jak na razie Ziom nie ogarnia tematu, na mieście jest syf! Ale to akurat nieistotne...

00

ludwisia ~ludwisia (Gość)15.08.2012 08:16

"jj" napisał(a):

czepiacie sie i czepiacie ,chojniak to ,chojniak tamto a nie widzicie ile zrobil? ladne stare miasto ,drogi a wy tylko widzicie zle strony. mam propozycje . wyliczcie teraz te dobre rzeczy

00

mieszczuch ~mieszczuch (Gość)15.08.2012 09:41

Przecież o tą zmianę chodziło od początku.Jak nie wygra ten co ma wygrać,to tak będą szykanować aż firma zrezygnuje.Po co ta ustawa o przetargach publicznych.Teraz już nie będzie kontroli i kar.Układ goni układ.

00

Irbis ~Irbis (Gość)15.08.2012 11:05

"jestem-z-miasta" napisał(a):
Ale to akurat nieistotne...

TO jest akurat NAJWAŻNIEJSZE!!
Jak napisał ~pies z kulawa nogą - w mieście ma być czysto.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat