No tak ZIOM wraca uklady robia swoje. Aby w Polsce zrobić porządek z rządzącymi trzeba bylo od sołtysa po prezydenta wszystkich w kosmos wyslać ale podróż tylko w jedną strone
No to ZiOMale wygryźli Roke!!!
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Brud, syf, kiła i mogiła w mieście, bo od kilku dni nikt nie sprząta!!! Roka, wróć!!!
Dla mnie i dla Ciebie tak. Ale nie dla p. Chojniaka bo jak pisałem w naszym mieście od kilku dni panuje syf...
To, że ZIOM będzie sprzątał miasto było pewne jak amen w pacierzu. Na układy CHojniaka nie ma rady. Współczuje ludziom z ROKI, którzy solidnie wykonywali pracę, miasto za ROKI było czyste jak nigdy dotąd. ZIOM nigdy im nie dorówna.
ups. kto podpadł Chojniakowi? odliczam dni do skończenia kadencji Chojniaka i mam nadzieję ,że więcj w piotrkowskim magistracie nie zobaczę tego "dyktatora"
To się jeszcze okaże. 99 ziarnek grochu uderzając w mur odbije się od niego, ale 100, ziarnko może trafić w szczelinę w murze, wykiełkować i rozsadzić mur.
TO PRAWDA ŻE JAK ROKA SPRZĄTAŁA TO BYŁO CZYSTO I NIKT IM NIE DORÓWNA TYLKO CIEKAWA JESTEM CZY ZIOM KTÓRY NIE WYGRAŁ PRZETARGU BO TAKIEGO NIE BYŁO CZY TEŻ BĘDZIE TAK KARANY I TAK SZYKANOWANY JAK ROKA
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!