10 lat??? I w ogóle, jaka kradzież i z jakim włamaniem?
Czy już idea koleżeństwa tak się bardzo zużyła, że nawet głupiego telefonu nie można od kolegi pożyczyć?!
Ciekawe co byś powiedział gdyby pożyczył sobie komórkę z Twojego samochodu...
Piotrze-Włostowicu albo mi się zdaje albo powinieneś poddać się terapii w psychiatryku...
Rozumiem, że 17-latek został już ukarany za postój na "przystanku" autobusowym?
"Ludzi inteligentnych jest 5 czy 6 procent. Kampanię robię dla idiotów."
(Francuski polityk, Georges Freche o wyborcach.)
A nic. Jeszcze doładowałbym mu kartę za pięć dych. Kolega to kolega.
Ciekawe. A kto zapłaciłby za naprawę wyłamanego zamka w autku? Pewnie te Ty no bo to kolega niechcący zrobił.
Taki jeden gostek śpiewa piosenke: "Dalem ci wiare dalem ci spokój
Dalem gitare dalem samochód
Zony nie dalem zone wziales sobie sam......"
ale Ty pewnie też byż swoją oddał, przecież to kolega. :P
a ja powiem, tak "kolega" kiedyś pożyczył sobie kluczyki do mojego auta ze stołu, kiedy nie było mnie w pokoju, nie zauważyłam, kiedy odjechał. myślałam że mój partner, przestawił auto. "kolega" miała 2 promile gdy jeździł moim autem z innymi "kolegami" policja szybko go zatrzymała. nie wyobrażacie sobie uczucia, gdy na rondzie jadąc busem w drugą stronę, mijasz swoje auto i nic nie możesz zrobić. gdy była rozprawa w sądzie okazało się że podejrzany się nie stawił, bo był zatrzymany właśnie za inne "pożyczenie". ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!