"Gdyby piotrkowscy radni podjęli podobną uchwałę, sytuacja kryzysowa sprzed kilku dni decyzją prezydenta zostałaby szybko rozwiązana."
Ano, gdyby.. Niech bardziej zastanawiają się na wybudowaniem Kościoła, a nie faktycznymi problemami ludzi.
zamykac apteki i miejsca uzytecznosci publicznej, a otwierac koscioly i miejsca kultu to jest dewiza naszego prezydeta
Pewnie, do Tomaszowa po 22ej osoba bez własnego transportu,może się przespacerować - na zdrowie.
Okulista? Szpital na Rakowskiej. Można pojechać w każdej chwili, będzie badanie w gabinecie na oddziale okulistycznym. Nie raz już tam woziłem osoby z mojej rodziny i nigdy nie było problemu.
Widać, że sytuacja kryzysowa różnie jest interpretowana, w zależności od punktu "siedzenia"
No cóż, dla niektórych sprawy ducha są ważniejsze od zdrowia.
Ale cieszmy się - przecież mamy nowy tomograf.
Proponuję bojkot apteki przy Szkolnej. Niech burak z firmy Juventa poczuje sie tak jak ludzie którzy nie mogli liczyć na pomoc!!!
Proponuję też bojkot wieżowca przy ulicy szkolnej.
Mały temat. Proszę napisać artykuł gdzie w nocy najbliżej jest dentysta i okulista, bo ludzie będący w potrzebie nie mogą w to uwierzyć.
Okulista to wiem z doświadczenia z zeszlego roku ze w Bełchatowie najbliżej.
To oznacza, że Prezydent Miasta nie wykonał swojego obowiązku wynikającego z ustawy.
Drodzy Radni - prosimy o reakcję. Wynagrodzenie prezydentowi przyznaliście bardzo wysokie. Wymagania też powinny być takie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!