W Piotrkowie wyglądało to tak. Byłem aby Dokumentować. Bez jakichkolwiek osobistych pobudek po prostu DOKUMENTACJA nazwijmy ją prasowa do powstającej strony informacyjnej . Więc proszę bez inwektyw.
KATASTROFA... "Punktualnie o 8.41 w całym mieście zawyły syreny."
Z jakiej racji były użyte do tego miejskie syreny ,
jak będzie mój pogrzeb to też będą wyły ??
to jest nadużywanie ...
Dziennie na polskich drogach ginie okolo 17 osob dzinnie w smolensku 96 osób. Czy te osoby ktore zgina w wypadku samochodowym sa gorsi od tych ze smolenska? Czym sobie zasluzyli smolenscy na takie uwielbienie? Moze zrobmy z nich swietych. I dlaczego PiS osadza ruskich ze macali w tym palce. Zlapali ich za reke? Loty z osobami vip nie moga sie stosowac i polegac na kontlorech na lotnisku. I niech kaczor i jego elita naprawde nie skacza tak bardzo bo to dla nas wszystkich zle sie skonczy(mamy juz embargo na mieso i wiele innych. Dlaczego nie trzymamy z sasiadami tylko pachnie im ta ameryka? Co znowu wysraja nam stare migi w ktorych remont wlozymy tyle co zakup nowego. A dopuscmy ich do wladzy to zrobia 3 wojne. Zgineli trudno wiele samolotow spada wiele osob ginie zyje sie dalej.
Cala Polska to dzisiaj pracuje,próżnują tylko ci którym nigdy niczego nie brakuje - politycy, kler itp.
Owszem, ja pracuję i na pewno nie próżnuję, ale wieczorem idę na mszę w intencji ofiar, a przedtem przy pomniku dostawię swój znicz pamięci. Więc nie uogólniaj - nie masz życzenia, nie musisz o tym dniu w ogóle pamiętać, ale nie siej fermentu i nie judź.
Zanim zaczniesz udzielać się na tematy filozoficzne, weź nauki pisania w języku ojczystym, bo język to jest twoja tożsamość. A filozofia poczeka.
Ciągle krytyka Pis i Pis a co wam platforma dała chyba kryzys w życiu
Nadużyciem są wypowiedzi w takim tonie. Niektórym się w głowach poprzewracało - żadnych wartości, żadnych zasad...Byle co, byleby napisać... Quo vadis Polsko???
A co PiS robi Kaczynski tak uwielbia swojego brata i bratowa to dal by im spokojnie odpoczac a nie wyciaga co chwile. To on nie ma szacunku do wszystkich zmarlych w smolensku. Jeszcze jak dzis cytowal biblie mowil cytaty Ksiedza Popieluszli. Dla mnie to zalosny czlowiek. Przemawial jak jakis dyktator do swojego poddanego pisowskiego, mocherowego spoleczenstwa. I jak dziekowal rydykowi moze sa w blizszych stosunkach jak tak sie o nim wypowiada.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!