Widzę, że trzeba ci powtórzyć: Zanim zaczniesz udzielać się na tematy filozoficzne, weź nauki pisania w języku ojczystym, bo język to jest twoja tożsamość. A filozofia poczeka.
To po co Ty na cmentarzu swoich bliskich odwiedzasz?? Daj im w spokoju odpocząć... To też zwykli jak my ludzie byli ale coś dla kraju robili i zadaj sobie pytanie co Ty zrobiłeś... Skoro to przywódcy mocherów byli to kim według Ciebie ci z PO są???? Bo dla mnie są osobnikami destrukcyjnie działającymi na kraj i całe nasze społeczeństwo!!!!
A zasłużyłeś sobie na ich wycie??? Bo oni tak!!!
wlasnie!!! a kaczynski ze swoimi kolegami z mania przesladowczą wciskaja na siłe wszytskim smolensk i swoje spiskowe teorie sprawiajac ze na słowa "katastrofa smolenska" robi sie niedobrze wiekszosci spoleczenstwa.
Ludzie czytam i nie rozumiem skąd jest w Was tyle nienawiści wobec siebie.Przecież tam zginęli Polacy a nie delegaci Rosji czy Niemiec, jak można tak źle pisać o Polakach.Zacznijmy szanować siebie i cały naród .
i masz tu racje tak kreca tak kreca zeby wyjsc na swoje
A czy Ty rozumiesz o co mi chodzi. Sam Kaczynski mowil dajcie spokojnie spoczywac mojemu bratu to po co sam go wyciaga. L. Kaczyński był czlowiekiem ktory mial glowe na karku a jego brat to ma jakas manie. Przed wyborami mowil ze gdy nie wygra to odejdzie s pis i rezygnuje z polityki a teraz sam bedzie chcial starowac na prezydenta. Jego slowo tyle znaczy co podetrzec sobie dupe
Pietrek, ty chyba jakiś komuch jesteś bo bredzisz. Gdyby nie tacy jak ty, nie byłoby PO przy władzy i tego zdziercy podatków Tuska. Frejerom NIE!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!