Dobre ha ha - nowoczesne i patrzące w przyszłość . Panie Chojniak czy pan robi sobie jaja z ludzi??? Co w tym mieście jest nowoczesnego? Jaka przyszłość dla młodych ludzi??? Czy pan nie widzi jak to miasto wygląda? Proponuję panu spacer ulicami i może dopiero pan zrozumie jakie to jest Wielkie G...
Piękne logo. Zrozumiałe w swojej treści, mam nadzieję, że będzie ono nośne. Całe szczęście, że projektem logo nie zajmował się zakład reklamowy ul. Szewskiej!
Ale kolejna super decyzja Pana prezydenta. Ta decyzja na pewno spowoduje szybki rozwój naszego miasta. b
To logo jest NIJAKIE. Bez polotu, smętne, nie nawiązuje do niczego związanego z naszym miastem. Projektował chyba ten od pora...
Najlepszym logiem Piotrkowa jest ulica W. Polskiego i autobusy ZKM. Panie Prezydencie panu już dziękujemy.
To logo mi osobiście przypomina PASIAKI - mam złe skojarzenia. Chociaż może do całości miasta to pasuje. Nudne i rozwalające się miasto i do kompletu to logo.
Myślałem, że haftem pikselowym ......... a gdzie widać linię zabudowy Rynku Trybunalskiego oraz koronę i herb miasta. Do którego herbu miasta nawiązuje, czy do bramy, czy do orła ...........
Niedlugo Piotrkow bedzie musiał spłacic astronomiczne zadluzenie. Zaczna sie podwyzki czynszow i masowe eksmisje na bruk.. Tak sie konczy socjalizm...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!