metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ep ~ep (Gość)21.11.2016 13:13

Oby pisiorow nie było to by było O.K !!!!!

816

chemik ~chemik (Gość)21.11.2016 13:50

Miastem roku Piotrków Trybunalski może wybrać tylko radyjko z Torunia - za zasługi i ciemnotę. Owszem - zabudowa ładna (nie licząc slamsów), ale nie wieżowce z miejscowości czynią miasto, ale ludzie, a z tym delikatnie pisząc jest źle...
Miasto pada na kolana (w przenośni i dosłownie), pozostali starcy i z drobnymi wyjątkami - ludzie, którzy do szkoły miały pod górkę. 90% ludzi po studiach opuściło ten łez padół. Brak przemysłu i pomysłu co dalej robić, brak najmniejszych perspektyw dla młodych. Nie wszystkim uśmiecha się całe życie zasuwać za najniższą krajową, klepać biedę i się cieszyć, że w ogóle jest praca....
Wiem, zaraz rzucą się na mnie "miejscowi patrioci", którzy żądają dostępu do morza dla Piotrkowa... Mam propozycję - przejedźcie się chociaż raz w życiu do dużego miasta, zobaczcie jak żyją ludzie, jak zachowują się w sklepach i na ulicach, a co też ciekawe - jak jeżdżą....
Po tym bolesnym doświadczeniu pożegnacie się z samozachwytem....

198

??? ~??? (Gość)21.11.2016 15:19

Wszedłem na tą stronę i zagłosowałem. Ale mam pytanie. Co to za budynek który widnieje na zdjęciu na stronie do głosowania?

61

Rodowity piotrkowianin ~Rodowity piotrkowianin (Gość)21.11.2016 15:49

Nienawidzę tego miasta

74

Michaś ~Michaś (Gość)21.11.2016 17:01

hahaha, śmiech :D

90

sklave sklaveranga21.11.2016 18:36

Mówta, sobie co chceta? ale ja kocham Elę a Antoś jest moim idolem! Krzysztof zaś najlepszym prezydentem miasta. No a Boguś to klasa sama w sobie arystokrata całą gębą. A Doctore to miasta chluba i chwała. No i powiedzcie jak tu tego miasta nie kochać!? Skoro trafiło pod opiekuńcze skrzydła wkrótce marszałka Macierewicza. Memy na http://sklave.manifo.com/foto-szopka

51

expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)21.11.2016 19:45

Ogólnie - doceniam konkursy (czy jak to tam nazwać), w których można wziąć udział anonimowo (poprzez sondę na stronie internetowej lub "kartki pocztowe"). Konkursy, w których aby oddać głos trzeba się zalogować, np. na fb, są dla mnie śmieszne. Nagroda jest - jaka jest... prawdopodobnie trochę powierzchni reklamowej w sieci. A zyskane bogactwo danych osobowych... dziupla skarbów. Nie mówię o tym konkretnym konkursie, mówię ogólnie.

81

Bo kocham Piotrków ~Bo kocham Piotrków (Gość)21.11.2016 20:12

i wszystko jasne:)

51

Były kursant ~Były kursant (Gość)21.11.2016 17:13

To nie miasto tylko wieś

96

Ddddddw ~Ddddddw (Gość)21.11.2016 21:35

Nie rozumiem za co można lubić to miasto bez przyszłości.

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat