metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
hehehe ~hehehe (Gość)15.11.2009 11:29

"bbb" napisał(a):
estem bardzo, bardzo rozczarowany i śmieję się z tych, którzy tym się zachłysnęli.

Cieszy się wiocha i ci co z wiochy przenieśli się niedawno do miasta.

00

michall ~michall (Gość)15.11.2009 12:01

"bbb" napisał(a):
Nie Maddox, nie jestem z tych ludzi, ale gdzieś byłem, coś widziałem. I to jest NAJGORSZA GALERIA W JAKIEJ BYŁEM. A byłem w kilkunastu gdyż lubię takie miejsca. Tu nie ma gdzie DOBRZE zjeść (marny kebab - czekanie 30 minut !, Solo Pizza i KFC - z czym do ludzi ?), nie ma Zary i kilku innych sklepów (np. Vertusa). Supermarket spożywczy gorszy nawet od Biedronki. Pełno strefy podmiejskiej, dla której wyjazd do galerii w Piotrkowie to wielkie wydarzenie. Jestem bardzo, bardzo rozczarowany i śmieję się z tych, którzy tym się zachłysnęli.

Dla informacji bbb i maddoxa - byliście w niezliczonej ilości galerii... ok i co z tego? W każdej uważali was za wsioka (EPI) tak ja wy wytykacie to innym u nas. Jesteście pewnie z siebie dumi Panowie "miastowi"??

00

maddox ~maddox (Gość)15.11.2009 12:22

"michall" napisał(a):
Dla informacji bbb i maddoxa - byliście w niezliczonej ilości galerii... ok i co z tego?

Nie rozumiem dlaczego kierujesz to do mnie. Przecież ja nigdzie nikomu nie wytykałem, że jest wsiokiem?
@bbb: nie ma takiego centrum w którym byłyby wszystkie marki. Nie dogodzi się wszystkim, jeden woli coś a inny woli coś innego. Jednemu zestaw najemców FM pasuje a innemu nie pasuje. Mi zestaw sklepów pasuje, jest niemal wszystko co chciałem. Brakuje mi jedynie Burger Kinga ;)

Komentarz był edytowany przez autora: 15.11.2009 12:24

00

dzony ~dzony (Gość)15.11.2009 12:32

Chamy rzuciły się na tivi,świniaki posprzedawały albo krowy,zresztą ,w sobote czy niedziele same EPI...

00

klet ~klet (Gość)15.11.2009 13:06

Mieszkańcy miasta Piotrkowa Trybunalskiego dość krytycznie, prześmiewczo wypowiadają się o mieszkańcach spoza miasta.
Moja uwaga, a zarazem temat do przemyślenia:
Zauważcie proszę, że gdyby nie mieszkańcy wsi polskiej mieszkańcy miast nie mieli by co do "garnka" włożyć, więc temat sprzedaży maszyn, płodów rolnych komentowany w sposób prześmiewczy może być oznaką braku kultury i poszanowania mimo wszystko ciężkiej pracy mieszkańców z tablicami EPI.
Kolejna rzecz nie każdy mieszkaniec wsi jest "sprzedajnym" rolnikiem, grono takich EPI to osoby wyłącznie mieszkające na wsi i pracujące w mieście.
Prośba o nie uogólnianie środowiska i zachowanie dobrego komentarzu.

00

EP ~EP (Gość)15.11.2009 14:35

Szanowni forumowicze, określenie "wiocha" nie ma nic wspólnego z miejscem zamieszkania. Wiochę robią tu co poniektórzy swoimi wpisami. Światowcy

00

EP ~EP (Gość)15.11.2009 15:03

"michall" napisał(a):
Pełno strefy podmiejskiej, dla której wyjazd do galerii w Piotrkowie to wielkie wydarzenie.

Może gdzieś byłeś, coś widziałeś, ale słomy z butów się nie pozbyłeś.

Moderator: Stanowczo proszę wszystkich o zwrócenie dyskusji na inne tory. Wystarczy już komentarzy o tym "kto jest z miasta, a kto nie"

00

Saturnin ~Saturnin (Gość)15.11.2009 16:12

Ludzie rzucajta się i wykupujta, co się da, bo nie wiadomo, czy w Focusie będzie jutro cokolwiek do kupienia! ;)

00

Sklepikarz ~Sklepikarz (Gość)15.11.2009 16:14

W sobotę stan parkingu przy Focus Mall wyglądał następująco:
Na 750 wolnych miejsc 700 to rejestracje EPI pozostałe 50 miejsc to ERA, ETM, EBE, EP...
Nie wspominam już o tym, że 99,9% tych ludzi przyszło sobie na spacer ;)

00

michall ~michall (Gość)15.11.2009 18:25

"EP" napisał(a):
Może gdzieś byłeś, coś widziałeś, ale słomy z butów się nie pozbyłeś.

Pomijając twoją błyskotliwą wypowiedź to skąd żeś wziął taki mój cytat?? Ja tego nie pisałem i raczej nie staraj się mi czegoś dopisywać w przyszłości.... Co do twojej wypowiedzi to chyba wszyscy zainteresowani bez problemu domyślili się skąd jesteś, że przy rejestracji EP masz jeszcze kilka literek!! Nie przejmuj się to że twojej miejscowości nie ma na nawigacjach i starych mapach nie czyni z ciebie gorszego klienta galerii handlowych. :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat