Czy alkohol tam też sprzedają? Pytam, bo nie wiem czy jest sens tam iść. Jak nie ma, to nie idę!
Aż mi się słowa niektórych osób przypomniały... Kto tam przyjdzie?, Przecież w Piotrkowie nikt nie ma pieniędzy, Po co to?. Achh jak ja współczuje ludziom, którzy tamtędy jeżdżą do pracy :)
Ja to niepredzej niz za tydzien to nie pojde do focusa czekam az sie ten debilny szal uspokoje.
Ludzie umiaru nie maja
A Euro rozpoczyna wojnę. Dzisiaj na mieście pojawiły się quady z flagami reklamujące Euro. Miejmy nadzieje, że na tej wojnie skorzystamy mu, czyli klienci.
konkurencja robi swoje i dobrze. Szkoda, że EURO dopiero teraz walczy o klienta.
Euro walczy i to skutecznie różnice w cenach są powalające. Ludzi o 80% mniej tylko bez policji i się troszkę poszarpali... Przykład - BlueRay LG BD 370 w Media 849.00 w Euro 299.00. Ja skorzystałem....
[LUDZIE LODU dorwali się do cywilizacji]
Możesz rowinąć myśl?
Ciekawość mnie zżera.
Strasznie tam drogo. Ja po bielizne i fajne torby jezdze do sulejowa, taki czerwony sklep. To samo, tylko 3x taniej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!