Buractwo sie zjechało,same EPI,rolniki maszynu posprzedawali i ziemie,a jakje bryczki stoją?????????rolniu,płać ZUS jak inni!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgadza sie, Euro miało lepszą ofertę niż MediaMarkt. A promocje w MM były tylko w dniu dzisiejszym i od jutra już mnają podnieść ceny-takie info dostałem na dziele hardware.
Promocje były i pozbyli się sprzętu z wadami:D
tak jest zawsze:D
Media Markt - nie dla idiotów . Wielu w to uwierzyło :( i efekty było dziś widać. Co to reklana robi z ludzi
JESTEM BARDZO ROZCZAROWANY. Dużo szumu, wielkie halo, a efekt ? Może zadowoli przybyszów z podpiotrkowskich wsi, bo tych którzy znają Manu i Galerię na pewno nie. Kicha.
Odezwał się światowiec. Pewnie jesteś z tych ludzi, co to wrzucają na NK zdięcie z literkami Manufaktury.. Znam Manufakturę, Galerię Łódzką, Złote Tarasy, Magnolia Park, Pasaż Grunwaldzki, Arkady Wrocławskie i Galerię Dominikańską i powiem, że nasz Focus bardzo ładnie wypada w tym towarzystwie i niewiele tamtym obiektom ustępuje a w niektórych aspektach nawet przewyższa. Brakuje może jeszcze jednego baru (osobiście optuję za Burger King) no i pozostałych sklepów ale wierzę, że z czasem zapełni się cały.
Co do MM. Dla mnie liczy się to że jest duży wybór. Co z tego że w Euro czy Avansie ceny są niższe jak jest 5 produktów na krzyż do wyboru. W MM można sobie przebierać. Poza tym im większa konkurencja tym lepiej dla klientów. Teraz się zacznie na lokalnym rynku wojna cenowa między dwoma gigantami (Euro vs MM) a może i różne zapyziałe Avansy się dołączą ;)
ps. Wreszcie można w piotrkowskim sklepie kupić Maca ;)
Wow, jestem pod wrazeniem Twojej znajomości tylu centrów handlowych. Chłopie, wow ty to masz życie . Tyle podróży i zwiedzania. Jak Ty w ogole znajdujesz czas żeby jeszcze na naszej klasie przeglądac tyle zdjęć... Cos niesamowitego.
Zgadzam się w 100%, a narzekanie jest wynikiem głęboko zakorzenionych kompleksów. Niektórzy po prostu uważają, że wszystko co z nimi związane jest gorsze: oni sami, ich dom, ich ulica, ich miasto, ich kraj.
Nie Maddox, nie jestem z tych ludzi, ale gdzieś byłem, coś widziałem. I to jest NAJGORSZA GALERIA W JAKIEJ BYŁEM. A byłem w kilkunastu gdyż lubię takie miejsca. Tu nie ma gdzie DOBRZE zjeść (marny kebab - czekanie 30 minut !, Solo Pizza i KFC - z czym do ludzi ?), nie ma Zary i kilku innych sklepów (np. Vertusa). Supermarket spożywczy gorszy nawet od Biedronki. Pełno strefy podmiejskiej, dla której wyjazd do galerii w Piotrkowie to wielkie wydarzenie. Jestem bardzo, bardzo rozczarowany i śmieję się z tych, którzy tym się zachłysnęli.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!