metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dzony ~dzony (Gość)14.11.2009 17:54

Buractwo sie zjechało,same EPI,rolniki maszynu posprzedawali i ziemie,a jakje bryczki stoją?????????rolniu,płać ZUS jak inni!!!!!!!!!!!!!!!!

00

Mac ~Mac (Gość)14.11.2009 18:03

Zgadza sie, Euro miało lepszą ofertę niż MediaMarkt. A promocje w MM były tylko w dniu dzisiejszym i od jutra już mnają podnieść ceny-takie info dostałem na dziele hardware.

00

Piotrkowianin.. ~Piotrkowianin.. (Gość)14.11.2009 18:06

Promocje były i pozbyli się sprzętu z wadami:D
tak jest zawsze:D

00

o 02:00 już tam byłem. ~o 02:00 już tam byłem. (Gość)14.11.2009 18:16

Ej,byłem pierwszy.
Ej hehe

00

ZeTka ~ZeTka (Gość)14.11.2009 21:58

Media Markt - nie dla idiotów . Wielu w to uwierzyło :( i efekty było dziś widać. Co to reklana robi z ludzi

00

bbb ~bbb (Gość)14.11.2009 21:59

JESTEM BARDZO ROZCZAROWANY. Dużo szumu, wielkie halo, a efekt ? Może zadowoli przybyszów z podpiotrkowskich wsi, bo tych którzy znają Manu i Galerię na pewno nie. Kicha.

00

maddox ~maddox (Gość)15.11.2009 02:35

"bbb" napisał(a):
JESTEM BARDZO ROZCZAROWANY. Dużo szumu, wielkie halo, a efekt ? Może zadowoli przybyszów z podpiotrkowskich wsi, bo tych którzy znają Manu i Galerię na pewno nie. Kicha.

Odezwał się światowiec. Pewnie jesteś z tych ludzi, co to wrzucają na NK zdięcie z literkami Manufaktury.. Znam Manufakturę, Galerię Łódzką, Złote Tarasy, Magnolia Park, Pasaż Grunwaldzki, Arkady Wrocławskie i Galerię Dominikańską i powiem, że nasz Focus bardzo ładnie wypada w tym towarzystwie i niewiele tamtym obiektom ustępuje a w niektórych aspektach nawet przewyższa. Brakuje może jeszcze jednego baru (osobiście optuję za Burger King) no i pozostałych sklepów ale wierzę, że z czasem zapełni się cały.
Co do MM. Dla mnie liczy się to że jest duży wybór. Co z tego że w Euro czy Avansie ceny są niższe jak jest 5 produktów na krzyż do wyboru. W MM można sobie przebierać. Poza tym im większa konkurencja tym lepiej dla klientów. Teraz się zacznie na lokalnym rynku wojna cenowa między dwoma gigantami (Euro vs MM) a może i różne zapyziałe Avansy się dołączą ;)
ps. Wreszcie można w piotrkowskim sklepie kupić Maca ;)

Komentarz był edytowany przez autora: 15.11.2009 02:41

00

Marian ~Marian (Gość)15.11.2009 08:16

"maddox" napisał(a):
Odezwał się światowiec. Pewnie jesteś z tych ludzi, co to wrzucają na NK zdięcie z literkami Manufaktury.. Znam Manufakturę, Galerię Łódzką, Złote Tarasy, Magnolia Park, Pasaż Grunwaldzki, Arkady Wrocławskie i Galerię Dominikańską i powiem, że nasz Focus bardzo ładnie wypada w tym towarzystwie i niewiele tamtym obiektom ustępuje a w niektórych aspektach nawet przewyższa. Brakuje może jeszcze jednego baru (osobiście optuję za Burger King) no i pozostałych sklepów ale wierzę, że z czasem zapełni się cały.

Wow, jestem pod wrazeniem Twojej znajomości tylu centrów handlowych. Chłopie, wow ty to masz życie . Tyle podróży i zwiedzania. Jak Ty w ogole znajdujesz czas żeby jeszcze na naszej klasie przeglądac tyle zdjęć... Cos niesamowitego.

00

szch ~szch (Gość)15.11.2009 09:55

"maddox" napisał(a):
Odezwał się światowiec. Pewnie jesteś z tych ludzi, co to wrzucają na NK zdięcie z literkami Manufaktury.. Znam Manufakturę, Galerię Łódzką, Złote Tarasy, Magnolia Park, Pasaż Grunwaldzki, Arkady Wrocławskie i Galerię Dominikańską i powiem, że nasz Focus bardzo ładnie wypada w tym towarzystwie i niewiele tamtym obiektom ustępuje a w niektórych aspektach nawet przewyższa.

Zgadzam się w 100%, a narzekanie jest wynikiem głęboko zakorzenionych kompleksów. Niektórzy po prostu uważają, że wszystko co z nimi związane jest gorsze: oni sami, ich dom, ich ulica, ich miasto, ich kraj.

00

bbb ~bbb (Gość)15.11.2009 10:20

Nie Maddox, nie jestem z tych ludzi, ale gdzieś byłem, coś widziałem. I to jest NAJGORSZA GALERIA W JAKIEJ BYŁEM. A byłem w kilkunastu gdyż lubię takie miejsca. Tu nie ma gdzie DOBRZE zjeść (marny kebab - czekanie 30 minut !, Solo Pizza i KFC - z czym do ludzi ?), nie ma Zary i kilku innych sklepów (np. Vertusa). Supermarket spożywczy gorszy nawet od Biedronki. Pełno strefy podmiejskiej, dla której wyjazd do galerii w Piotrkowie to wielkie wydarzenie. Jestem bardzo, bardzo rozczarowany i śmieję się z tych, którzy tym się zachłysnęli.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat