Z całym szacunkiem, ale do tych "panów" mam zero szacunku.
Powtarzam ciągle, brak kompetencji i profesjonalizmu straży miejskiej doprowadził do tego że mam o nich takie a nie inne zdanie. Panowie winni wykazywać się czasem większą empatią bo nie każdy siedzący na ławce i czytający książkę młodzieniec jest bandytą którego trzeba w 2 atakować i rzucać o ziemię, takiego zdarzenia byłem świadkiem i takiego zachowania funkcjonariuszów publicznych bym się nie spodziewał to jest Piotrków nie Warszawa Praga-Południe. Co było to było, jak mawiają że najważniejsze jest pierwsze wrażenie. Tyle chciałem napisać. Nie musicie się Państwo zgadzać z moją opinią. Pozdrawiam.
nowa zabawka.teraz zaczna wystawiać smietnik,zeby spłacić zabaweczke,we wtorek już był schowany za słupem na Sikorskiego,czas wyciągnąć cb-radio.
Nie tylko w dni targowe - w sobotę też buractwo parkuje: W jaki sposób zgodnie z przepisami skręcić tam w lewo? Nie da się!
Szukam chętnych do złożenia podpisu pod petycją o rozwiązanie SM w Piotrkowie.
Powinni jezdzić polonezami caro i Nysami będzie najlepiej i taniej lub komarkami [ Romet Komar , Ogar ] . A najlepiej zlikwidować a nich przenieść do Policji . A zamiast tego kupić nowe autobusy do MZK . W Pabianicach kupili nowe solarisy a my to co ?
http://korwin-mikke.pl/wazne/zobacz/ciezka_waka_o_likwidacje_strazy_miejskiej_w_rybniku/63562
Bo widocznie czytanie książki dla niektórych to bardzo podejrzana sprawa. Ba, są i tacy, dla których osoba potrafiąca sklecić parę zdań w miarę poprawną polszczyzną też jest podejrzana. "Normalni" ludzie rozmawiają dziś monosylabami, wspierając się słowami-jokerami rodem z łaciny podwórkowej. A do pisania niepotrzebne im zasady ortografii, ani nawet wielkie litery. Dają radę bez tego. A jeśli ktoś używa w wypowiedziach zdań złożonych, to jest już mocno podejrzanym typem. Bo tekst wtedy staje się niezrozumiały dla przeciętnego (czyli "normalnego") odbiorcy. Tylko nieroby piszą w ten sposób, bo "normalni" ludzie są ciężko zapracowani i nie mają czasu na takie pierdoły jak poprawna polszczyzna. Szczegóły tutaj:
http://www.epiotrkow.pl/forum/hyde-park,przemadrzali-forumowicze,527
W Pabianicach kupili nowe Solarisy dla MZK a nasz MZK kupi te solarisy za 20 lat za 90 % ich obecnej wartości tak jak kupili te obecne MAN-y i sie szczycą ze zrobili interes zycia.Ja chce nadal IKARUSY !!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe po co im ten busik żeby szpanować,dlaczego straż miejska nie chodzi o godzinie np 21 po Piotrkowie na nogach i po ulicy Narutowicza koło torów kolejowych co boja się,tam ich nigdy nie ma a tam najwięcej imprez odchodzi pomiędzy przejściem z ulicy Słowackiego do Narutowicza,panowie po prostu się boja żeby nie dostać po garbie:)Pozdrowionka dla miejskiej straży śmiesznej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!