metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Radek S. ~Radek S. (Gość)01.03.2011 15:06

"Aman":
Na tych zgliszczach walkę o prawdę podjął jeden człowiek. Wytyczył na portalu ePiotrkow nową jakość.
"Lola":
Nie przesadzasz trochę z tym uwielbieniem?
''''''''''''''
To jest to! Nie ma to jak kobieca zazdrość niepohamowana ambicja.:D

00

Lola ~Lola (Gość)01.03.2011 16:54

"Radek-S." napisał(a):
To jest to! Nie ma to jak kobieca zazdrość niepohamowana ambicja.:D

Bzdura.

"Ida-M." napisał(a):
bo bardzo zajadła i lubi efekty specjalne

Kompletna bzdura. Nie znasz mnie nawet w najmniejszym stopniu, mimo że moje posty dają pewne informacje na mój temat. Poza tym wpadasz sobie tutaj niezalogowaną nogą na forum, rzucasz jakiś ochłap i odczuwasz chyba samozadowolenie. Na pierwszy rzut oka widać, że nie śledziłeś/aś moich wszystkich wypowiedzi.

"Jakub" napisał(a):
Lola nie lubi, kiedy się go chwali, wspomina

Absolutnie żenująca bzdura. Radzę cofnąć się w czasie o jakieś 3-4 miesiące i prześledzić moje posty. Rozwijać tematu nie będę, bo nie widzę sensu.
---
Z powodzeniem realizuję się w życiu rzeczywistym, realnym, a nie wirtualnym. Jakiś wyimaginowany poklask forowy zupełnie mnie nie interesuje. Zwracam tylko uwagę, że istnieje tutaj cała grupa osób, którzy żywią to forum swoimi łapkami i klawiaturami. Zdecydowanie najbardziej konstruktywnym umysłem jest w tym gronie Piotrkowianin. I co? Ktoś może zaprzeczy?

00

Jakub ~Jakub (Gość)01.03.2011 17:09

lola lubi innych podsumowywać. Ma prawo do mocnych słów. Lola nieelegancka. Lola nie rzuca ochłapami? Lola musi mieć rację. Ciekawe! Zawsze? Nie musimy się znać w realu.
Gorączkujesz się tak bardzo, widocznie nie znosisz krytyki.

00

Joanna ~Joanna (Gość)01.03.2011 17:36

Tak trzymaj. Nie będą Ci chłopy wciskać bzdur.Zupełnie odrwócili Twoje słowa. I masz rację nie tylko włostowic się tu liczy

00

Aman Amanranga01.03.2011 17:48

"Lola" napisał(a):
Absolutnie żenująca bzdura. Radzę cofnąć się w czasie o jakieś 3-4 miesiące i prześledzić moje posty. Rozwijać tematu nie będę, bo nie widzę sensu.

Lola co Ci wszyscy ludzie od Ciebie chcą?:-) Najważniejsze to miej jak dotychczas oczy szeroko otwarte. Tak naprawdę to nieważne jakie mamy nicki i jakie, mamy czy nie mamy, zasługi. Najważniejsze, że widocznie myślimy podobnie i to powinno być najważniejsze.

00

qwarc ~qwarc (Gość)01.03.2011 17:57

"Aman" napisał(a):
Lola co Ci wszyscy ludzie od Ciebie chcą?:-)

LOLA i WŁOSTOWIC to przecież jedna i ta sama osoba! Od dawna to wiadomo!

00

Aman Amanranga01.03.2011 18:03

"qwarc" napisał(a):
LOLA i WŁOSTOWIC to przecież jedna i ta sama osoba! Od dawna to wiadomo!

Dobrze, dobrze. Myśl sobie tak dalej.

00

EPI ~EPI (Gość)01.03.2011 18:05

U nas na wsi radnych nie ma.Musimy radzić sobie sami

00

Maciek ~Maciek (Gość)01.03.2011 19:08

"qwarc" napisał(a):
LOLA i WŁOSTOWIC to przecież jedna

Chyba Cię główka boli.

00

agaa ~agaa (Gość)01.03.2011 19:17

Siła waszego napędzania wynosi w ostatniej dobie 11111111 przyciśnięć na klawiaturze, 222222222222 uderzeń w monitor. Coś wam opada podjarka.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat