"Aman":
Na tych zgliszczach walkę o prawdę podjął jeden człowiek. Wytyczył na portalu ePiotrkow nową jakość.
"Lola":
Nie przesadzasz trochę z tym uwielbieniem?
''''''''''''''
To jest to! Nie ma to jak kobieca zazdrość niepohamowana ambicja.:D
Bzdura.
Kompletna bzdura. Nie znasz mnie nawet w najmniejszym stopniu, mimo że moje posty dają pewne informacje na mój temat. Poza tym wpadasz sobie tutaj niezalogowaną nogą na forum, rzucasz jakiś ochłap i odczuwasz chyba samozadowolenie. Na pierwszy rzut oka widać, że nie śledziłeś/aś moich wszystkich wypowiedzi.
Absolutnie żenująca bzdura. Radzę cofnąć się w czasie o jakieś 3-4 miesiące i prześledzić moje posty. Rozwijać tematu nie będę, bo nie widzę sensu.
---
Z powodzeniem realizuję się w życiu rzeczywistym, realnym, a nie wirtualnym. Jakiś wyimaginowany poklask forowy zupełnie mnie nie interesuje. Zwracam tylko uwagę, że istnieje tutaj cała grupa osób, którzy żywią to forum swoimi łapkami i klawiaturami. Zdecydowanie najbardziej konstruktywnym umysłem jest w tym gronie Piotrkowianin. I co? Ktoś może zaprzeczy?
lola lubi innych podsumowywać. Ma prawo do mocnych słów. Lola nieelegancka. Lola nie rzuca ochłapami? Lola musi mieć rację. Ciekawe! Zawsze? Nie musimy się znać w realu.
Gorączkujesz się tak bardzo, widocznie nie znosisz krytyki.
Tak trzymaj. Nie będą Ci chłopy wciskać bzdur.Zupełnie odrwócili Twoje słowa. I masz rację nie tylko włostowic się tu liczy
Lola co Ci wszyscy ludzie od Ciebie chcą?:-) Najważniejsze to miej jak dotychczas oczy szeroko otwarte. Tak naprawdę to nieważne jakie mamy nicki i jakie, mamy czy nie mamy, zasługi. Najważniejsze, że widocznie myślimy podobnie i to powinno być najważniejsze.
LOLA i WŁOSTOWIC to przecież jedna i ta sama osoba! Od dawna to wiadomo!
Dobrze, dobrze. Myśl sobie tak dalej.
Chyba Cię główka boli.
Siła waszego napędzania wynosi w ostatniej dobie 11111111 przyciśnięć na klawiaturze, 222222222222 uderzeń w monitor. Coś wam opada podjarka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!