Czy nie lepiej już byłoby zaorać ten basen i wybudować nowy od podstaw?? Z pewnością wyszłoby taniej całe to przedsięwzięcie...
a ja chcę, że by tam wybudowali aquapark z delfinami, rekinami i nawet płotkami, a w dolinie Strawy są przecież jeszcze niedoinwestowane ciepłe źródła i tam będziemy sobie wszyscy siedzieć...
a jak byla sekcja przy osirze na belzackiej to sié já zamknelo!!! bo co?? bo dzieci zaczely odnosic sukcesy? dyrektora tego calego bu..elu trzeba na kopach wyrzucic i tyle!!!
Przecież już był remontowany i już się popsuł.Paranoja?Chyba byli dobrzy fachowcy i odbiór doskonały?
Proszę nie... już teraz jest ciężko spokojnie popływać na pływalni przy ul. Belzackiej, a jak zamknięty zostanie drugi basen to marnie widzę sytuację amatorów pływania
metr kwadratowy położenia płytek to koszt 35zł,płytki metr 100zł.skąd te 1,5mln zł?
kolejna przewała chojniaka
Ja proponuje naprawić prysznice na basenie przy ulicy Belzackiej. Nie da się porządnie opłukać pod nimi, gdyż temperatura wody gwałtownie spada lub rośnie.
Najpierw trzeba wiedzieć ile jest metrów kwadratowych płytek do ułożenia. Z Twoich cen wychodzi, że ponad 10 tys. m kw można ułożyć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!