No w domu seniora 35A czy jakoś tak, to już im chyba lecytyny brakło.
Najpierw z drogi zrobili trawnik a teraz to już rzeczywiście paranoja.
Za sprzątaniem po swoich psiakach jestem jak najbardziej za ...
no ale taki terroryzm w wykonaniu babć rambo to już groteska
Przecież ma ich całe stado tam daleko za oczyszczalnią ścieków.
A ja by jeszcze wprowadził zakaz plucia na chodniku i rzucania niedopałków gdzie popadnie. A tym co wymyślili te tabliczki gratuluję braku wyobraźni i głupoty. Strefa miejsca zamieszkania Chojniaka i radnych Razem dla Piotrkowa daje o sobie znać. Zresztą na tym osiedlu mieszka sporo byłych aktywistów spod znaku nieboszczki PZPR.
Psy sami sobie winni - gdyby sprzątali po sobie nie było by problemu.A niby dlaczeg kundle mają być stawiane wyżej od człowieka?
Extra skuteczność naszej dzielnej Straży Miejskiej kilkadziesiąt mandatów w kwietniu dla właścicieli piesków, ciekawe jak wzrosła strażnikom dynamika w maju 2011 ?
Bardzo dobrze przecież niedługoto nie przejdzie sie ulicą bo wszedzie jest zabrudzone przez psy a o trawnikach to juz nawet nie wspomnę.Gratuluję pomysłu.
Czyli paranoja po polsku....hehe..Niech żyje Stanisław Bareja!!!
Co ty pleciesz! Bareja nie żyje od bliso 30 lat.
jedno pytanie jak zmusić właściciela do po sprzatanhia po swoim jakby nie było pupilku . A dlaczego jam mam chodzić przed blokiem i wejść na gówno.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!