Jeden pożar był w wielką sobotę po południu a drugi dzisiaj? Podejrzewam, że to nie były zaprószenia ogniem a zwykłe podpalenia. Najpierw w Juko a dzisiaj w magazynie tworzyw sztucznych. Widać ktoś nie lubi tam działających przedsiębiorców.
Jechałem akurat Rolniczą i miałem możliwość podziwiania samochodu Straży pokonującego wyboje na Rolniczej w pobliżu Mickiewicza. Miałem wątpliwość czy wyląduje pomyślnie na kołach.
Myślę, że drogi dojazdu Straży czy Pogotowia Ratunkowego powinny być istotnym argumentem w miejskiej polityce utrzymania dróg.
To tak na gorąco.
albo pracodawcow;)))
Nie dziwie sie ze ktos nie wytrzymal i to podpalil. Butelki poszlyby na spalenie w cieplowni.
No właśnie.
Proszę pierwsze osoby, które doznają uszczerbku na zdrowiu, życiu, lub mieniu przy pokonywaniu toru przeszkód zwanego "ulicą Rolniczą,ulicą Krętą" o pozwanie władz miasta do sądu o wysokie odszkodowanie.
Tylko , że wtedy może się okazać,że taniej było jednak te miejsca wyremontować...
Wiem z pewnego żródła ,że towar był ubezpieczony na 15 mln zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!