metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marta.K ~Marta.K (Gość)26.02.2010 09:58

Nasi politycy walczą o stołki a na ulicach i osiedlach bałagan , może by się wresczie ktoś wziąl za to wszystko do jasnej ciasnej

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga25.02.2010 19:45

W moich okolicach rzeczywistość jest nawet nie szara tylko czarna, błotnisto-żużlowa:
http://img98.imageshack.us/img98/6347/sygietyskiegomeblomarke.jpg

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)25.02.2010 13:08

"wnuczek-moherowej-babci" napisał(a):
"zet" napisał(a):
a na moim osiedlu to jeszcze wnerwiaja mohery wyrzucajace zarcie przez okno. na trawnikach jakies zupy ,makarony ,stare mieso i inne. poprostu rozpacz.
Wyprowadź się do lasu na Wierzeje. I nie obrażaj ludzi pomagającym ptakom.

Ptaki dokarmia się nasionami lub ewentualnie chlebem słoniną. A nie zupom, makaronem lub starym mięsem.
Nie sądze więc by "zet" obraził kogoś kto dokarmia ptaki - bo te produkty na to nie wskazują.

00

wnuczek moherowej babci ~wnuczek moherowej babci (Gość)25.02.2010 12:52

"zet" napisał(a):
a na moim osiedlu to jeszcze wnerwiaja mohery wyrzucajace zarcie przez okno. na trawnikach jakies zupy ,makarony ,stare mieso i inne. poprostu rozpacz.

Wyprowadź się do lasu na Wierzeje. I nie obrażaj ludzi pomagającym ptakom.

00

ja ~ja (Gość)24.02.2010 10:42

butelki mi nie przeszkadzaja, ale psie kupy to plaga

00

klet ~klet (Gość)24.02.2010 11:09

Fiu fiu widać jak służby odpowiedzialne za czystość w mieście wywiązują się z zadań :D

00

motyl ~motyl (Gość)24.02.2010 11:09

To świadczy o nas samych. Niestety większość mieszkańców piotrkowskich bloków nie dorosła do życia w takiej społeczności, uważają, że skoro coś jest wspólne to jest niczyje. Zapewne dawniej jak mieszkali na wsi, mieli swój ogródek to tak nie robili. Słoma z butów wystaje.

00

zet ~zet (Gość)24.02.2010 11:41

za tym dzrzewkiem to melina jakas stała i piła, przy tych komórkach tez raczje. to nie centrum czy cos. nie generalizujcie.

00

piotrkowskinauczyciel ~piotrkowskinauczyciel (Gość)24.02.2010 12:03

"ja" napisał(a):

butelki mi nie przeszkadzaja, ale psie kupy to plaga

No właśnie nie ma miejscca zeby nie było psiej kupy!!!
A podobno własciciel ma obowiazek sprzatac, czy ktos widział jak to robi??????
A strza miejska miała kontrolowac:)))

00

olo ~olo (Gość)24.02.2010 12:33

śmieci jak śmieci ale pieskie odchody to jest trudno teraz ominąć .Poprosu kupa na kupie.A gdzie obowiązek sprzątania po pupilach albo wprowadzic zakaz trzymania piesków w blokach.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat