metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
B ~B (Gość)03.07.2008 12:24

Wiecznie tu urzędują, dlaczego mnie nie dziwi że w końcu ktoś komuś coś zrobił. Może by więcej patroli w tym rejonie akurat się przydało. Wczoraj młodzi panowie kopali o 2 w nocy auta i włączał się alarm. A radość mieli przy tym. I zero reakcji kogokolwiek.

20

była mieszkanka ~była mieszkanka (Gość)04.07.2008 12:23

no na wyzwolenia to rodzinnie sie chla a potem leje po gębach a takie szczególnie "rodzinne "miejsca to boisko Budowlanki ,teren koło Poloni plac zabaw koło rynku teren familjaków nawet czasami policje widywałam <

20

wanda ~wanda (Gość)04.07.2008 16:57

co? nikt nie leżał na chodniku, bo ta kobieta podeszła do mnie o własnych siłach i prosiła o pomoc. Od razu wezwałam pogotowie, czekając na nie, kazałam jej usiąść na ławce pod blokiem.żenada.

20

oburzona ~oburzona (Gość)04.07.2008 17:46

Oczywiście że nie leżała na chodniku!!! I jaka tu sprawiedliwość zamkneli do wytrzezwienia i wypuścili a teraz chodzi i śmieje się! Z tego co wiem to ta kobieta żyje a ludzie z osiedla twierdzą że nie,mam nadzieje że zapłaci za to co zrobił,nie raz mu ręce latały i nie tylko tej kobiecie zrobił krzywde więc dlaczego jest na wolności? Oby nie było za puzno jak kiedyś kogoś zabije!

10

epiotrkow ~epiotrkow (Gość)04.07.2008 18:02

Informacje piszemy na podstawie policyjnych komunikatów, ale skoro twierdzicie, że nie leżała na chodniku to zmieniliśmy informacje.

10

oburzona ~oburzona (Gość)04.07.2008 18:21

Była mieszkanko-a co masz na myśli -- TAKIE SZCZEGÓLNIE?? I jeszcze jedno lanie po gębie a uderzanie tasakiem lub siekierą w głowe to jednak jest różnica prawda?!

10

była mieszkanka ~była mieszkanka (Gość)05.07.2008 07:53

OBURZONA-to mam na myśli że właśnie meliniarskie rodziny razem piją a potem leją się w amoku alkoholowym !! a jeśli chodzi o danie sobie po gębie to raczej w każdej dzielnicy Piotrkowa zdarza się !!!mieszkałam 12lat w pewnej części osiedla więc wiem co pisze !!i jeszcze jedno 54 letnia baba powinna wnuki bawić a nie chlać!!! POZDRAWIAM

10

była mieszkanka ~była mieszkanka (Gość)05.07.2008 08:01

a gościu powinien starość spędzic w pierdlu !!!
KAŻDY KTO NARUSZA NIETYKALNOŚĆ CIELESNĄ ... art.217$ 3 k.k.!!!!!

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat