metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sweetheart ~sweetheart (Gość)26.01.2011 15:36

"ekierka" napisał(a):
Na galerianki popyt w PT niewielki.

kurde, jeszcze w Pt nie widziałam galerianek, tzn. pozory mogą mylić, ale nie spotkałam się z grupką dziewcząt kur.e..sko ubranych i zwracających na siebie uwagę swoim zachowaniem ;]

00

ekierka ~ekierka (Gość)26.01.2011 15:42

"sweetheart" napisał(a):
Nie zwracam uwagi na błędy INTERPUNKCYJNE!
A Ciebie nie nauczyli że stawia się przecinki kropki , wykrzykniki i znaki zapytania ?
o drobnostki się nie czepiam, ale nie ładnie to wygląda jak ktoś kogoś zagania do nauki a sam nie wiele umie ;)

A kogo obchodzą twoje znaki interpunkcyjne i cała ta chaotyczna pisanina! Nieładnie - łącznie, niewiele - łącznie, itd.
Idź się utop, a nie pouczaj sama mając guzik, a nie pojęcie. I zmień ten wyuzdany avatar, kurde...

Komentarz był edytowany przez autora: 26.01.2011 15:46

00

broda ~broda (Gość)26.01.2011 16:26

"ekierka" napisał(a):
Idź się utop, a nie pouczaj sama mając guzik, a nie pojęcie

Mógłbyś rozwinąć tą myśl, żeby wszyscy zrozumieli, bo sądząc z twojej poprzednie wypowiedzi:

Cytuję:
To jest tak, kiedy komputerów stal się dostępny już nawet dla chamstwa.

- myślałem, że do tej grupy się nie zaliczasz?
Chyba się myliłem!

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)26.01.2011 16:45

"ekierka" napisał(a):
I zmień ten wyuzdany avatar, kurde...

bo co ?

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)26.01.2011 16:46

"ekierka" napisał(a):
A kogo obchodzą twoje znaki interpunkcyjne i cała ta chaotyczna pisanina! Nieładnie - łącznie, niewiele - łącznie, itd.
Idź się utop, a nie pouczaj sama mając guzik, a nie pojęcie. I zmień ten wyuzdany avatar, kurde...

nie wiem zazdrościsz czegoś ?
siano ci z butów wystaje że się tak czepiasz?

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)26.01.2011 16:49

"ekierka" napisał(a):
ekierka

myślisz że jak pobawisz się w hejtera to jesteś fajna ?

00

onnnnn ~onnnnn (Gość)26.01.2011 16:58

"sweetheart" napisał(a):
siano ci z butów wystaje że się tak czepiasz?

haha dobreeeeeeeeeeeeeeeee xD

00

ekierka ~ekierka (Gość)26.01.2011 16:58

"broda" napisał(a):
Mógłbyś rozwinąć tą myśl, żeby wszyscy zrozumieli, bo sądząc z twojej poprzednie wypowiedzi:
Cytuję:
To jest tak, kiedy komputerów stal się dostępny już nawet dla chamstwa.
- myślałem, że do tej grupy się nie zaliczasz?
Chyba się myliłem!

Ależ mogę, specjalnie dla Ciebie, brodo. Bo wszyscy inni bez wątpienia zrozumieli.
Budowałam o zdanie o komputerach w ten sposób, że miało być w liczbie mnogiej, ale coś mnie oderwało od klawiatury, może ptak przeleciał za oknem albo telefon zadzwonił i zdanie zakończyło się w pojedynczej. Oczywiście, to niechlujstwo z mojej strony, nie sprawdziłam produktu, zanim wypuściłam go na rynek. Ale nie ma to nic wspólnego z błędami ortograficznymi czy interpunkcyjnymi.Powinnam sprawdzić, a mój błąd wynika z pośpiechu, nie z kompletnego nieuctwa.
Dobrze o tym wiesz, tylko się czepiasz.
A teraz, kochany, spójrz na swój post i nie przyganiaj, kotle garnkowi:
1. myśl. Nie "tą". Co prawda, w mowie ta formą z ą jest już dopuszczalna, ale w formie pisanej nadal obowiązuje ę. Zatem - tę myśl! Byk! Byk jak diabli!
2. "poprzednie"! Brakuje j. Chciałeś napisać "poprzedniej", ale "j" nie dostawiłeś. Niechlujstwo identyczne, jak u mnie. A powinieneś sprawdzić, zanim post rzuciłeś na rynek. Byk! Tej samej rangi byk, co u mnie, kotle!
3. No, chyba się myliłeś! Chyba, że i siebie teraz po tej nauczce do tej grupy się sam zaliczysz! Chodź, w grupie raźniej!
4. Byłoby miło, gdybyś zechciał zauważyć, że rzeczowniki rodzaju żeńskiego (ekierka) inaczej się odmieniają! /mogłabyś/ Byk!

Komentarz był edytowany przez autora: 26.01.2011 16:59

00

klet ~klet (Gość)26.01.2011 17:02

"sweetheart" napisał(a):
myślisz że jak pobawisz się w hejtera to jesteś fajna ?

Co to jest hejtera ?

00

broda ~broda (Gość)26.01.2011 17:08

Do ekierka:
Widzę, że łatwo przychodzi Ci wytykanie błędów, ale nie zmienia to faktu, że sens mojej wypowiedzi odbił się jak groch od ściany.
A wystarczyło przeczytać ze zrozumieniem.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat