kurde, jeszcze w Pt nie widziałam galerianek, tzn. pozory mogą mylić, ale nie spotkałam się z grupką dziewcząt kur.e..sko ubranych i zwracających na siebie uwagę swoim zachowaniem ;]
A kogo obchodzą twoje znaki interpunkcyjne i cała ta chaotyczna pisanina! Nieładnie - łącznie, niewiele - łącznie, itd.
Idź się utop, a nie pouczaj sama mając guzik, a nie pojęcie. I zmień ten wyuzdany avatar, kurde...
Mógłbyś rozwinąć tą myśl, żeby wszyscy zrozumieli, bo sądząc z twojej poprzednie wypowiedzi:
- myślałem, że do tej grupy się nie zaliczasz?
Chyba się myliłem!
bo co ?
nie wiem zazdrościsz czegoś ?
siano ci z butów wystaje że się tak czepiasz?
myślisz że jak pobawisz się w hejtera to jesteś fajna ?
haha dobreeeeeeeeeeeeeeeee xD
Ależ mogę, specjalnie dla Ciebie, brodo. Bo wszyscy inni bez wątpienia zrozumieli.
Budowałam o zdanie o komputerach w ten sposób, że miało być w liczbie mnogiej, ale coś mnie oderwało od klawiatury, może ptak przeleciał za oknem albo telefon zadzwonił i zdanie zakończyło się w pojedynczej. Oczywiście, to niechlujstwo z mojej strony, nie sprawdziłam produktu, zanim wypuściłam go na rynek. Ale nie ma to nic wspólnego z błędami ortograficznymi czy interpunkcyjnymi.Powinnam sprawdzić, a mój błąd wynika z pośpiechu, nie z kompletnego nieuctwa.
Dobrze o tym wiesz, tylko się czepiasz.
A teraz, kochany, spójrz na swój post i nie przyganiaj, kotle garnkowi:
1. Tę myśl. Nie "tą". Co prawda, w mowie ta formą z ą jest już dopuszczalna, ale w formie pisanej nadal obowiązuje ę. Zatem - tę myśl! Byk! Byk jak diabli!
2. "poprzednie"! Brakuje j. Chciałeś napisać "poprzedniej", ale "j" nie dostawiłeś. Niechlujstwo identyczne, jak u mnie. A powinieneś sprawdzić, zanim post rzuciłeś na rynek. Byk! Tej samej rangi byk, co u mnie, kotle!
3. No, chyba się myliłeś! Chyba, że i siebie teraz po tej nauczce do tej grupy się sam zaliczysz! Chodź, w grupie raźniej!
4. Byłoby miło, gdybyś zechciał zauważyć, że rzeczowniki rodzaju żeńskiego (ekierka) inaczej się odmieniają! /mogłabyś/ Byk!
Co to jest hejtera ?
Do ekierka:
Widzę, że łatwo przychodzi Ci wytykanie błędów, ale nie zmienia to faktu, że sens mojej wypowiedzi odbił się jak groch od ściany.
A wystarczyło przeczytać ze zrozumieniem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!