Jakbyscie wszyscy zauwazyli to zdjecie na ktorym jest pan Chojniak jest z wyjscia pielgrzymki na Jasna Gore a nie z powrotu... A do Czestochowy prezydent maszerowal tak jak kazdy inny uczestnik pielgrzymki...
K.C. Nie mógł być raczej na pielgrzymce. Zgodnie z informacją podaną na portalu pielgrzymi wrócili 20 lipca około godziny 19, tymczasem widziałem go tego samego dnia około 13-14 na Targowej w pełnym ugarniturzeniu.
Jak 20.? Pielgrzymka wraca (chyba od zawsze?) 19. lipca.
Ja tam nie wiem, kiedy wraca pielgrzymka. Teraz widzę, że artykuł jest z 20 lipca ale w podtytule jest że "wczoraj" tak więc przepraszam za pomyłkę.
Wrócili 19 lipca po 19. A Pan Prezydent szedł tylko w jedną stronę i to jak każdy inny pielgrzym. W ogóle, to co roku w drodze do Piotrkowa jest połowa z tych, którzy szli do Częstochowy... Tak i teraz z ponad 600 osób, wracało nieco ponad 300...
To jak prezydent wykorzystuje swój urlop to jego prywatna sprawa. A jeżeli ktoś uważa, że w ten sposób uprawia politykę, to jest żałosny i widać, że się nią nie interesuje.
Bo dla wiadomości wszystkich pan prezydent pielgrzymuje co rok od dobrze ponad 10 lat, a z tego co wiem, to wtedy z polityką nie miał nic wspólnego.
Z tego co tu widze to negatywnie o panu prezydencie wypowiadaja sie tylko osoby ktore nie chodza na pielgrzymke i nic nie wiedza na jej temat. Chca poprostu pokazac jakiego to mamy zlego prezydenta a w rzeczywistosci nic o nim nie wiedza.
A jezeli chodzi o to ze ktos go tam widzial 19 w Piotrkowie to prawda ale mimo tego ze mial swoje obowiazki przyjechal gdy pielgrzymka nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba wychodzilismy z Longinowki albo do niej szlismy no mniejsza z tym ale przyjechal i kazdej grupie dal cos slodkiego .
Pobożny ma do czynienia z polityką od ponad 10 lat, a mianowicie jako radny, przewodniczący komisji rewizyjnej Rady Miasta błogosławiący przekrętom byłego dyrektora MOK (tancerzowi). Później był wiceprezydentem miasta (za Matusewicza) a teraz jest narzędziem w ręku dwóch manipulatorów i zwany jest Prezydentem. Pielgrzymki owszem, ale wszystko co robi miesci się w PR. Dlatego do mr: odkąd skończył technikum w Tomaszowie jest powiązany z polityką.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!