metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ANTY nudziara ~ANTY nudziara (Gość)08.05.2013 22:36

"Al-Bundy" napisał(a):
Ponoć artysta patrzy na wszystko inaczej, niż reszta ludzi i wrażliwość na piękno jego inna jest, ale...
No właśnie, mi ciężko jest zrozumieć "sztukę" prezentowaną na tej imprezie........................................................................................................................................................................

Musisz być szalenie nudnym człowiekiem, co widać po wpisach, w których strasznie nudzisz i człowiekiem zupełnie nie do życia, gdyż trudno byłoby w domu z kimś, kto przemawia ex cathedra. Na męża bym cię nie chciała. I masz podejrzanie dużo wolnego czasu. Nauczyciel na bezrobociu?

00

bajka ~bajka (Gość)09.05.2013 18:02

"ANTY-nudziara" napisał(a):
Musisz być szalenie nudnym człowiekiem, co widać po wpisach, w których strasznie nudzisz i człowiekiem zupełnie nie do życia, gdyż trudno byłoby w domu z kimś, kto przemawia ex cathedra. Na męża bym cię nie chciała. I masz podejrzanie dużo wolnego czasu. Nauczyciel na bezrobociu?

Al, to prawda.

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)09.05.2013 18:17

Na męża bym cię nie chciała.

W to akurat wierzę - skoro zachwycasz się taką "sztuką", to z gustem masz coś nie tak. Pewnie wolałabyś takiego, który publicznie robi ze siebie idiotę twierdząc w dodatku, że jest artystą. Żeby pisać takie stwierdzenia, to najpierw ja musiałbym wyrazić w ogóle zainteresowanie. A na to nie licz, bo nie chciałbym mieć żony, która ciągałaby mnie na takie "kulturalne", "życiowe" i "rozrywkowe" imprezy. Zatem - nie ma tematu.

I masz podejrzanie dużo wolnego czasu.

Mam tyle samo czasu, co inni. Jedni tracą go na szukanie męża wśród bywalców Interakcji, a ja sobie wolę przynudzać na forum, o! :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat