metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
eryk_klaptonow ~eryk_klaptonow (Gość)08.05.2013 09:46

Ja myślę, że ta formuła po prostu wypaliłą się i "Interakcje" zaczynają zjadać własny ogon. Po obejrzeniu paru rzeczy widzę, że nie ma w tym już żadnej świeżości. Poza tym festiwal trwa jednocześnie także w Krakowie i coś mi mówi, że tam wygląda to lepiej.

00

facet z jajami a nie sirota boża ~facet z jajami a nie sirota boża (Gość)08.05.2013 11:35

"Luca" napisał(a):
ja pier**** , osłabłem wręcz; zapłaćcie im proszę za niepokazywanie tej sztuki i poślijcie tam, skąd przyszli

On szuka dodatkowej podniety, żeby dojść. Jednak ten artysta od klipsów, jak i reszta jego koleżeństwa, musi zadowolić się zwykłymi klipsami do wieszania prania - niby skąd taki cienias ma brać kasę, przecież to golasy, nikt złamanego grosza im nie zapłaci, za ich, kulwa jego mać, dzieła! Ja na ten przykład maluję martwą naturę i z tego żyję - ba, nie narzekam finansowo - uprawiam zawodowo realizm fachowo odwzorowany na płótnie a moje obrazy wiszą w setkach domów, biorą je galerie sztuki. Dlatego stać mnie na
klipsy na sutki "Lustseil" - połączenie stymulacji sutków z elementem wzmocnienia erekcji. Dwie metalowe klamry mocowane do sutków, połączone linką z pętlą erekcyjną na penisa i jądra. Elementy metalowe wykonane z metalu bez dodatku niklu. Więc ooooooooorgazzzzzmmmmm że hej. Ale są artyści i artyści!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga08.05.2013 11:51

"Marek-Marecki-Polska" napisał(a):
TYLKO 5 ,ooo ZŁ !!!

Serio za 5 złotych zrobiłbyś z siebie głupa? ;)

00

ch nie sztuka ~ch nie sztuka (Gość)08.05.2013 12:27

słabe słabe... to jest sztuka dla dzisiejszej "nowoczesnej" młodzieży zachwycają się czyms co w cale nie jest fajne tylko w ich mniemaniu modne

00

97-300 97-300ranga08.05.2013 12:28

"Piotrkowianin" napisał(a):
Serio za 5 złotych zrobiłbyś z siebie głupa? ;)

Myślisz że jest więcej wart?Chyba już nie musi tego robić.

00

bistro bistroranga08.05.2013 12:49

A oto co było wczoraj na Interakcjach:
Była ruletka, picie piwa, rozbijanie talerzy oraz film prezentujący załatwianie potrzeb fizjologicznych podczas podróży pociągiem.

TWORKI! TWORKI! TWORKI! TWORKI! TWORKI!

00

eryk_klaptonow ~eryk_klaptonow (Gość)08.05.2013 13:53

Cytuję:
A oto co było wczoraj na Interakcjach:

Jeszcze było jedzenie bananów przez czterech dżentelmenów przy stoliku na murku w rynku. Ciekawe czy jedzenie jabłek byłoby równie twórcze? Jeżeli chodzi o załatwianie potrzeb fizjologicznych podczas podróży pociągiem, to w realich PKP może być jednak performance i to do wykonania przez każdego pasażera ;)

00

Myśliciel Myślicielranga08.05.2013 14:16

"ch-nie-sztuka" napisał(a):
to jest sztuka dla dzisiejszej "nowoczesnej" młodzieży zachwycają się czyms co w cale nie jest fajne tylko w ich mniemaniu modne

Tutaj grubo się mylisz. Wprawdzie nie zaliczam się już do młodzieży, ale zapewniam cię, że dzisiejsza młodzież ma taką "sztukę" głęboko w... To jest "sztuka" dla kilku chorych psychicznie w tym mieście.

00

97-300 97-300ranga08.05.2013 14:32

Powinniście wszyscy dziękować na kolanach S.P.Gajdzie za Interakcje,bo dzięki niemu macie o czym pisać i sprzeczać się.Człowiek jak czegoś nie rozumie to się tego czegoś boi,w waszym przypadku szanowni forumowicze są to właśnie Interakcje.Pozdrawiam.

01

Myśliciel Myślicielranga08.05.2013 14:57

"97300" napisał(a):
Powinniście wszyscy dziękować na kolanach S.P.Gajdzie za Interakcje,bo dzięki niemu macie o czym pisać i sprzeczać się.Człowiek jak czegoś nie rozumie to się tego czegoś boi,w waszym przypadku szanowni forumowicze są to właśnie Interakcje.Pozdrawiam.

Możecie sobie robić Interakcje cały rok - mi to nie przeszkadza, o ile jest w granicach dobrego smaku - ale za swoje pieniądze, nie za moje podatki. Ciekawe, ilu wtedy "znawców nowoczesnej sztuki" robiłoby reklamę naszemu miastu?

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat