metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sklave sklaveranga07.05.2013 21:12

Interakcje.
Od kiedy Palikot jest lewicowcem,
Tusk patriotą,
Rostowski Polakiem,
Komorowski ponadpartyjny
a ..Krzyk.. Edvarda Muncha jest uważany za wybitne dzieło sztuki i ..podatnicy.. byli gotowi za nie zapłacić ponad 120 mln dol.! To nie dziwi mnie wcale że w Interakcjach uczestniczą ..wybitni artyści.. i przedstawiają nam jakieś ..dzieła sztuki.. a Gajda może być uważany za ..wybitnego artystę...
Tuskowe komando Tuskoidy.
.....
Sposób rządzenia Donalda Tuska opiera się na tym, że oligarchia platformowa zastąpiła i wchłonęła oligarchie postkomunistyczną. Pomaga mu w tym Europa ta konserwatywna jej część. Dla niej to Tusk zastąpił polskość europejskością i dba o jej rozwój kosztem ubożenia polskiego społeczeństwa.
Najważniejszy Tuskoid kim jest??? Kim są pozostali???
......
więcej:
http://sklave.manifo.com/

00

Luca ~Luca (Gość)07.05.2013 21:22

ja pier**** , osłabłem wręcz; zapłaćcie im proszę za niepokazywanie tej sztuki i poślijcie tam, skąd przyszli

00

YARO ~YARO (Gość)07.05.2013 22:35

"martens" napisał(a):
P....lłem ze śmiechu,hahaha,drugi od lewej na górze to chyba Saddam Husajn.
http://www.epiotrkow.pl/galeria/foto,9739,457[/cytat]
a zwróć uwagę na ich miny :) oni wszyscy coś muszą palić. Zresztą bez palenia trudno zrozumieć tą "sztukę".

00

Izabella ~Izabella (Gość)07.05.2013 22:43

Chyba przesadziliście z tym Husajnem :D

00

woodo ~woodo (Gość)08.05.2013 01:59

Jak każdy obywatel, płacę podatki od wypracowanego dochodu. I zdecydowanie protestuję przeciwko finansowaniu z moich pieniędzy tych dziedzin kultury, których nie jestem konsumentem.
Interakcje i podobne inne akcje odbywają się m.in. dzięki moim pieniądzom, które płyną do organizatorów tych przedsięwzięć aż trójtorowo:
- poprzez budżet miasta Piotrkowa Trybunalskiego
- ze środków Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego w Warszawie
- z funduszy unijnej Komisji Europejskiej w Brukseli
Ja, w przypadku, gdy mam pragnienie pozachwycać się baletem, to kupuję sobie bilet do opery, a kiedy mam ochotę się pośmiać z klauna, to nabywam bilet do cyrku.
A jeżeli Gajda ze swym towarzystwem chce uprawiać w ramach Interakcji te sztuki, to niech po prostu przeznacza na to własne pieniądze. Albo zaciągnie kredyt w banku.
A ci, którzy teraz tak entuzjastycznie biegną, by podziwiać artystów Interakcji, niech sobie po prostu kupią bilet wstępu na tę imprezę, a nie - cwaniakują i żerują bezwstydnie na darmosze, kasa idzie z mojej kieszeni.

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)08.05.2013 05:38

Czy ta impreza nie nazywała się kiedyś "translacje" ?

00

QQ ~QQ (Gość)08.05.2013 07:33

CO TO MA WSPÓLNEGO ZE SZTUKĄ ?

00

sklave sklaveranga08.05.2013 07:55

No a Spinacz i jego przekaz jakże wyrazisty i dający do myślenia.
Spinacz krzyczy a wy nie słyszycie jego krzyku.
Władza ciśnie/gniecie nas ponad miarę a my z wdzięczności jak grzeczne kotki łasimy się do niej.
Nadal czekam na „In varietate concordia”
Tuskowe komando Tuskoidy.
.....
Sposób rządzenia Donalda Tuska opiera się na tym, że oligarchia platformowa zastąpiła i wchłonęła oligarchie postkomunistyczną. Pomaga mu w tym Europa ta konserwatywna jej część. Dla niej to Tusk zastąpił polskość europejskością i dba o jej rozwój kosztem ubożenia polskiego społeczeństwa.
Najważniejszy Tuskoid kim jest??? Kim są pozostali???
......
więcej:
http://sklave.manifo.com/

00

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)08.05.2013 08:41

DAJCIE MI 5 tysięcy i dwa razy tyle spinaczy bede miał na sobie, do tego będę wył jak kojot i przebiegnę się od Jezuitów do fary.
TYLKO 5 ,ooo ZŁ !!!
Wielka Promo

00

Marek ~Marek (Gość)08.05.2013 09:44

To jest chore...

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat